.

.

KLKCMS ПРЕМИУМ КОСТУР ЗА ПРОЗОРЦИ ЗА МАЧКИ Прилагодливи полици За заштеда На Простор Од 15 См Држи Седиште За Кревет за лежалка До 20 килограми За Одмор На Балкон ?

KLKCMS ПРЕМИУМ КОСТУР ЗА ПРОЗОРЦИ ЗА МАЧКИ Прилагодливи полици За заштеда На Простор Од 15 См Држи Седиште За Кревет за лежалка

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

* Заштедете Простор : Оставете ја вашата прекрасна мачка удобно да ужива во сонцето, истовремено да ужива во сценографијата надвор од прозорецот и нема да зазема многу простор дома * Лесен за употреба : Прилагодлив со должина на слајдот од 15 см, обезбедува стабилно, сигурно и удобно место за вашата мачка. * Костур за мачки : цврста дрвена полица за мачки, издржлива и цврста, отпорна на притисок, отпорна на гребење, погодна дури и за повеќето мачиња и може да издржи мачки кои скокаат и играат во исто време. * Кревет за Хамак за мачки : Прекрасен мебел за мачки за вашата убава мачка или маче. * Лесен За Инсталирање : Многу лесен и многу брз за инсталирање на површината на креветот, прозорецот или вратата, за седење и гледање наоколу. Опис : - Костур За Мачки : цврста дрвена полица за мачки, издржлива и цврста, отпорна на притисок, отпорна на гребење, погодна дури и за повеќето мачиња и може да издржи мачки кои скокаат и играат во исто време. - Лесен За Инсталирање : Многу лесен и многу брз за инсталирање на површината на креветот, прозорецот или вратата, за седење и гледање наоколу. - Лесен за употреба : Прилагодлив со должина на слајдот од 15 см, обезбедува стабилно, сигурно и удобно место за вашата мачка.

Параметри на производот

- Material:
Wood, Cloth
Size Chart:
54cmx38cmx17.5cm/21.26inchx14.96inchx6.89inch:
Package Includes:
1 Cat Hammock:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
3. Wish you a wonderful on line shopping!:
Слична стока