.

.

Играчки за мачки на JZRH, 3 видови на симулирани повици на животни, топки за играчки за интерактивни мачки за лаење, играчки за нане мачки и звучни топки за забавни мач?

Играчки за мачки на JZRH, 3 видови на симулирани повици на животни, топки за играчки за интерактивни мачки за лаење, играчки

DEN 316.80

Пристапност
Залиха

1 [3 видови на звуци] Три различни топки за играчки на нане во боја на мачки имаат различни звуци на животни. Пинк е птица, сината е жаба, а жолтата е крикет. Повиците на животните можат поефикасно да го стимулираат ловечкиот инстинкт на мачки. [Нане за мачка за полнење] Бесплатната торба за нане со свежа мачка може да ја направи вашата мачка позабавна кога игра. Само соблечете го капакот и ставете малку нане за мачки, а мачката ќе полуди. [Здравје и безбедност] Површината на топката е изработена од Ева, која е обликувана пена едновремено и нема да се скрши. Вградената батерија не може да се замени, така што нема потреба да се грижите за мачката што јаде по грешка. Може да се нарече околу 10,000 пати. Кога е сама, топката ќе молчи за да заштеди моќност на батеријата. [Сензибилност] Играчката за нане на мачки е многу чувствителна. Сè додека нежно ја допирате шепата на мачката, тоа ќе направи звук. Оставете ја вашата мачка да вежба околу вас да остане здрава. [Топол потсетник] По приемот на топката за играчки за мачки, ве молиме контактирајте не навреме ако има дефекти на производот. Ние ги поддржуваме нашите производи и услуги и секогаш се стремиме да ви дадеме најдобро задоволство. Име на производот : Думао играчки топчести пакет Големина на пакетот : 5.16 inchesweight : EVA тежина 19gplush тежина 24g3 димензии на монтирање На три кутии од тужбата 5.16 * 6,5 инчесматеријал : Ева, Плушартикал Бр. : Caller Product Категорија : Гласовен играч : Плишана розова, плишана сина боја, кадифен жолт, Ева Сина англиски јазик, Ева Пинк Англиски, Ева жолт англиски јазик, кадифен три пакувања, Ева Три Пак Категорија : ПЕТ ТОИСПРОДОВИ ВОВЕД : За замена на батеријата : 1 .

Параметри на производот

Слична стока