.

.

ЗРСЈ Стилска И Издржлива Кутија За Отпадоци За Мачки Тенџере За Миленичиња Тоалет Полузатворена Пластична Алатка За Обука За Тоалет За Мачки Мачка Послужавник За ?

ЗРСЈ Стилска И Издржлива Кутија За Отпадоци За Мачки Тенџере За Миленичиња Тоалет Полузатворена Пластична Алатка За Обука За Тоалет

DEN 951.36

Пристапност
Залиха

●Лесно се чисти : само извадете ја фиоката и фрлете ја; секој послужавник вклучува капак што може брзо да се отфрли Садовите за еднократна употреба се обложени со пластика за да помогнат во спречување на протекување и одржување на подовите чисти. ●Безбедност : подлогата за отпадоци за мачки користи материјал што не се лизга за да го поправи садот за отпадоци за мачки во соодветна положба и да обезбеди безбедност на миленичињата. ● Издржлив : Изработен од цврсти материјали, ѓубрето за мачиња може да издржи џвакање, фаќање, кинење, течност и секаков друг вид штета што може да ја проба мачето. ●Цврста кутија за отпадоци : високиот раб на оваа кутија за отпадоци помага да се поправи поставата за отпадоци на место и ја намалува дисперзијата на ѓубрето. Послужавникот за отпадоци за мачки има понизок влез за лесен пристап. ●По продажбата : ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет. Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме вашиот проблем овде. Дизајнот е лесен за чистење и ја одржува вашата мачка чиста и миризлива во секое времекарактеристика : овој тоалет за кучиња помага да го обучите вашето куче редовно да моча и да врши нужда во куќата без да ја валка куќата.Изработени од висококвалитетни пластични материјали, издржлив и долг век на траење.Стилскиот изглед на мебел се вклопува во вашиот домашен декор.

Параметри на производот

Name:
Cat litter deodorant pad
material:
plastic
Applicable dogs:
suitable for small and medium-sized dogs and cats
Due to the difference in display and lighting effects, the actual color of the project may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you! :
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :
This kind of litter box provides sufficient space for cats to play comfortably, and is very suitable for small cats or kittens. :
Слична стока