.

.

Lystaii 200PCS чиста заштитна за еднократна употреба уво за увото ги покрива водоотпорното уво туш капа за уво заштитник капачиња еластични за боја на коса, туш, капење, с?

Lystaii 200PCS чиста заштитна за еднократна употреба уво за увото ги покрива водоотпорното уво туш капа за уво заштитник капачиња

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

Водоотпорен материјал : Заштитниците на ушите се изработени од висококвалитетен PE материјал, водоотпорен и отпорен на нечистотија и не е лесен за пробивање Обвивките за еднократно уво се многу лесни за носење. Заштитете ги ушите : Можете да користите капачиња за ушите кога се бањате, туш, бањата, нега на кожата, миејте ја косата со шампон, да се грижите за вашата коса, да ги заштитите ушите подалеку од вода. Каква практична алатка. Количина на пакет : 200 парчиња Заштитни капаци за еднократна употреба уво, доволно за вашата дневна употреба. Лесен и преносен, можете лесно да го ставите во вашиот куфер или торби кога сте на работно патување, надвор за работа или на одмор. Лесно за носење : Ушната боја на косата ги покрива капачињата на ушите со еластична лента, бесплатна големина, можете лесно да ја истегнете нивната големина. Најдолгата должина што може да се протега на 13 см/5,1инч. И овие се унисекс, така што можете да ги споделите со вашето семејство. Користете прилики : капаците за еднократно уво се корисни алатки кога ја обоите косата. И одлично за хотели, салони за коса, дома, берберница, итн. Водоотпорен материјал : Заштитниците на ушите се изработени од висококвалитетен PE материјал, водоотпорен и отпорен на нечистотија, и не е лесен за пробивање. Обвивките за еднократно уво се многу лесни за носење. Заштитете ги ушите : Можете да користите капачиња за ушите кога се бањате, туш, бањата, нега на кожата, миејте ја косата со шампон, да се грижите за вашата коса, да ги заштитите ушите подалеку од вода. Каква практична алатка. Количина на пакет : 200 парчиња Заштитни капаци за еднократна употреба уво, доволно за вашата дневна употреба. Лесен и преносен, можете лесно да го ставите во вашиот куфер или торби кога сте на работно патување, надвор за работа или на одмор.

Параметри на производот

Material:
waterproof PE
Color:
clear
Size:
One size fits most.
Style:
disposable
Function:
Prevent your ears from water when bathing, dyeing your hair, doing skin care, SPA, and washing your hair.
Wide range of applications:
hotels, hair salons, home, and so on.
Package contents:
200 x Disposable ear covers :
Слична стока