.

.

Безжично Напојување Со Тетоважа, Напојување Со Машина ЗА Тетовирање RCA Интерфејс, Напојување на Батеријата 1300mAh со Напојување Со Пенкало За Тетоважа Со Лцд Дигитал?

Безжично Напојување Со Тетоважа, Напојување Со Машина ЗА Тетовирање RCA Интерфејс, Напојување на Батеријата 1300mAh со Напојување Со Пенкало

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ПРИЛАГОДЛИВ НАПОН : напонот на нашето напојување е 5‑12v прилагодлив напон, а точноста на напонот за прилагодување е 0,1 V, што може да ги исполни барањата за брзина на тетоважите кои работат на различни делови од телото ДИСПЛЕЈ СО ТЕЧНИ КРИСТАЛИ : напојувањето со тетоважа е опремено со дисплеј со течни кристали, кој може да го прикаже тековниот напон и преостанатата моќност, и погодно е уметникот за тетовирање да набудува и работи. RCA ИНТЕРФЕЈС : интерфејсот на ова напојување е стандарден rca интерфејс, кој одговара за сите стандардни rca врска ротациони пенкало тетоважа машини, лагер и шејдери. Лесен за полнење и носење, па можете дури и да го користите за работа на отворено. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : напојувањето со тетоважа има вградена батерија со голем капацитет од 1300мах. Кога е целосно наполнет, може да работи континуирано 3-5 часа. Кога правите големи тетоважи, можете да ги користите 2-те извори на енергија наизменично. ПОГОДНОСТ ЗА УПОТРЕБА : нашето напојување за тетовирање испушта кабли за напојување, кабел за штипки за тетовирање и педали, што го прави попогодно за работа на уметниците за тетовирање. Лесен е и лесен за ракување. Идеално снабдување со тетоважи за уметник за тетовирање. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Напојување Со Тетоважа : легура На Алуминиум, Интерфејс на електронска компонента : РЦА интерфејс Батерија : 1300mah литиумска батерија (вградена) големина На Производот : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Tattoo Power Supply
Material:
Aluminum alloy, electronic component Interface
Battery:
1300mAh lithium battery (built in)
Product size:
Approx. 77 x 23 x 23mm / 3.03 x 0.91 x 0.91in
Input:
DC5V 1A
Output:
5-12V
Output voltage adjustment accuracy:
0.1V, long press for quick adjustment
Charging time:
2 hours (charging with a charger higher than 5V is strictly prohibited)
Use time:
can be used for 3-5 hours
Package List:
1 x Tattoo Power Supply:
1 x USB Charging Cable:
1 x Manual:
How to Use:
1. Long press the power button to turn on or off;:
2. Short press the + or ‑ key to easily adjust the voltage, each time it is pressed, the voltage is ±0.1V. Long press + or ‑ to quickly increase or decrease the voltage.:
3. If you want to pause or restart during use, you can short press the power button.:
Слична стока