.

.

Исценета еднократно капаче за коса, женски капачиња за туширање свила за спиење капаче за пливање ноќно капаче за жени сатен за спиење капа за спиење, глава, покрит?

Исценета еднократно капаче за коса, женски капачиња за туширање свила за спиење капаче за пливање ноќно капаче за жени сатен за спиење капа за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Свила капа за спиење : Направено од врвен материјал за трајна и практична употреба Повторно употреба на туш капа, туш турбан, капа за бања, свилен сатен бања капа, капа, прилагодливо спа бања, двојно слоеви, бања капа, туш, копачка за туширање капаче за туширање, еластична бања : ова прекрасно капаче за туширање е -пријателска за кожата и супер дише. Многу е удобно да се носи. Womanена за спиење капа сатен за спиење, свилена хауба за коса, за спиење, за спиење, капа за спиење, женски чистење капачиња за ноќни капачиња за коса хемо -капачиња сатенска капа за капаче хемо коса обвивка хемо : ефикасно ја одржува косата сува кога уживате во туш. Надградете го вашето искуство за туширање. Сатенска хауба за деца : капаче за еднократно и туш може да се вклопи за туширање, готвење и бањата, добро да ја заштити косата или може да се примени за врзување на косата при составување, чистење на лицето и други прилики. Сатенска капа за туширање : Можете да го користите ова капаче за туширање за нега на лицето, бањи, готвење, чистење дома и многу повеќе. Капаците за туширање нема да донесат поголема погодност, но и повеќе убавина во вашиот секојдневен живот. Список на пакети 1 x Карактеристики -Големина : Околу 32x32x1cm/12.6 x0,39 инчи за спиење на главата на главата. -Којност : Црвено вино хемо -хауба. -Материјал : Сатен сатен за туширање. - Еластичен, тркалезен раб, лесен за преземање и исклучување.

Параметри на производот

Слична стока