.

.

Cabilock Face Clebber Face Clubber Cathtuth Scrubber 20 парчиња бања сунѓер жени мажи бања чистачи ексфолирајќи го телото сунѓер сунѓер сунѓер грб, чистач, сунѓер, сунѓер, сунѓер, сунѓер, су?

Cabilock Face Clebber Face Clubber Cathtuth Scrubber 20 парчиња бања сунѓер жени мажи бања чистачи ексфолирајќи го телото сунѓер сунѓер сунѓер

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Телото, заштедува време и напор, е многу погодно за секојдневно длабоко чистење на телото Суперскиот сунѓер за туш-бања е дизајниран за вас да го користите или за совршено чистење и ексфолирајќи ја кожата темелно. Овој сунѓер за бања може целосно да ја апсорбира течноста за бања и да произведува богати и густи пени. Можете да го користите овој сунѓер за туширање за еластични, но ефективни ефекти за чистење, за да дозволите кожата да заблеска и мазна. Едноставно нанесете миење на телото или сапун за да создадете богат меур кој темелно го чисти телото без да предизвика оштетување на кожата. Телото, заштедува време и напор, е многу погодно за секојдневно длабоко чистење на телото. Суперскиот сунѓер за туш-бања е дизајниран за вас да го користите или за совршено чистење и ексфолирајќи ја кожата темелно. Овој сунѓер за бања може целосно да ја апсорбира течноста за бања и да произведува богати и густи пени. Можете да го користите овој сунѓер за туширање за еластични, но ефективни ефекти за чистење, за да дозволите кожата да заблеска и мазна. Едноставно нанесете миење на телото или сапун за да создадете богат меур кој темелно го чисти телото без да предизвика оштетување на кожата.

Параметри на производот

Слична стока