.

.

Fomiyes 8pcs туш капа за коса за жени женски капачиња за туширање женски капачиња за еднократно туш за туширање за жени туш капа за бања коса покрива pvc украсена за дише п?

Fomiyes 8pcs туш капа за коса за жени женски капачиња за туширање женски капачиња за еднократно туш за туширање за жени туш капа за

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Капаци за капење : Нашите еднократно капачиња за туширање ќе ви донесат многу помал притисок на главата од другите капачиња за туширање за коса Капа за заштита на косата : Можете да ги користите нашите капачиња за да ја задржите фризурата на вашите жени и да ја одржувате косата уредна кога миете. Womenените за туширање : Капчиња за суви коса; Погоден за луѓе со кратка и средна коса, еднократна, едноставна и удобна за употреба. Овие капачиња за коса може да се вклопат за туширање, готвење и бањата, добро да ја заштитат косата или може да се нанесат за врзување на косата при правење, чистење на лицето. Капчиња за бања со двојно слој : капаче за капење на коса; Премиум и многу безбеден материјал, издржлив и еднократно, и оваа капа за капење не е лесно да се пробие. Повторно употреблив и мал волумен и лесен за носење. Чувајте ја косата сува во стил и уживајте во вашето време додека се туширате, шампон, спа -време. Возрасните туширани капи : Погоден е за луѓе со кратка и средна коса, еднократно, едноставна и удобна за употреба. Капаци за капење : Нашите еднократно капачиња за туширање ќе ви донесат многу помал притисок на главата од другите капачиња за туширање за коса. Капа за заштита на косата : Можете да ги користите нашите капачиња за да ја задржите фризурата на вашите жени и да ја одржувате косата уредна кога миете. Womenените за туширање : Капчиња за суви коса; Погоден за луѓе со кратка и средна коса, еднократна, едноставна и удобна за употреба. Овие капачиња за коса може да се вклопат за туширање, готвење и бањата, добро да ја заштитат косата или може да се нанесат за врзување на косата при правење, чистење на лицето. Капчиња за бања со двојно слој : капаче за капење на коса; Премиум и многу безбеден материјал, издржлив и еднократно, и оваа капа за капење не е лесно да се пробие. Повторно употреблив и мал волумен и лесен за носење. Чувајте ја косата сува во стил и уживајте во вашето време додека се туширате, шампон, спа -време. Возрасните туширани капи : Погоден е за луѓе со кратка и средна коса, еднократно, едноставна и удобна за употреба.

Параметри на производот

Слична стока