.

.

XWSM Четка За Чистење Масажа За Бања Со Долга Рачка Со Диспензерот За Сапун, Чистач За Грб За Туширање, Четка За Бања За Пилинг За Складирање На Миење На Телото

XWSM Четка За Чистење Масажа За Бања Со Долга Рачка Со Диспензерот За Сапун, Чистач За Грб За Туширање, Четка За Бања За Пилинг За Складирање

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

1 Безбеден Материјал : Удобните погусти најлонски влакна можат да ја заштитат чувствителната кожа и длабоко чистата нечистотија од површината на кожата, совршени за релаксирање на мускулите и ослободување од стресот. Особено грбот каде што рацете се тешко достапни. Значи, ова е идеална четка за грб со долга рачка за туширање!. Вграден Резервоар За Гел За Туширање : Четка За бања За издавање Сапун, само отворете го капакот на горниот дел од рачката, истурете ја течноста за чистење во резервоарот за складирање течност, притиснете го копчето за да започнете со чистење на кожата итн. Ergономски Карактеристики : оваа долга рачка има мала кривина за да обезбеди подобро искуство за капење за грбот. Четките со туш со права рачка може да бараат повеќе извртување за да застанете зад вас. Длабоко Чистење : екстремно фината четка со влакна е во состојба да ја однесе нечистотијата од површината на кожата кога ќе ја допре кожата, намалувајќи го оштетувањето на кожата и ублажувајќи го чешањето и црвенилото. Мулти-Апликација : чистачот За Туширање за телото е најнеповолната и најбезвременската опција за чистење на мртвата кожа, намалување на целулитот и отокот, подобрување на циркулацијата на крвта и лимфниот проток и подмладување на вашето тело. Спецификација : 1 . Тушот За Тело е релаксирачки и опција за чистење на мртвата кожа, намалување на целулитот и отокот, подобрување на циркулацијата на крвта и лимфата и подмладување на вашето тело. Пена со еден допир со вграден резервоар за миење на телото. Удобните, густи најлонски влакна ја штитат чувствителната кожа и длабоко чистата нечистотија од површината на кожата, идеални за релаксирање на мускулите и ослободување од стресот. Четка за туширање со долга рачка за пилинг, отстранлив природен чистач за грб со влакна.

Параметри на производот

1 . The Body Shower is relaxing and option to scrub away dead skin, reduce cellulite and swelling, enhance blood circulation and lymph, and rejuvenate your body. :
2 . One-touch foam with built-in body wash reservoir.:
3 . Comfortable, dense nylon bristles protect sensitive skin and deeply clean dirt from the skin's surface, ideal for relaxing muscles and relieving stress.:
4 . Long-handled shower brush for exfoliation, detachable natural bristle back scrubber.:
5 . Suitable for everyone, especially the elderly!:
Specification:
Name:
Long Handle Liquid Bath Brush
Material:
PBT+ABS
Color:
Yellow, Gray, Green, Pink
Package Size:
36 x 9 x 4.2CM/6.2 x 3.54 x 1.7IN
Package Includes:
1 X Long Handle Liquid Bath Brush:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2 . Please allow a slight deviation for the measurement data and make sure you do not mind before ordering.:
3 . It is recommended to soak in warm water for about 2 minutes, soften it slightly before use.:
4. Please do not let the brush immerse in high temperature water for a long time, otherwise the service life will be shortened.:
5. Because the nylon bristles are made of soft microfiber, it may cause deformation during transportation, but it will not affect the use. If you pay attention to the appearance, it is recommended to rinse with hot water and it will recover properly. :
Слична стока