.

.

Фиока за Кертриџ за тетовирање, 12 парчиња Пластичен Држач За Чаши За Мастило За Мастило За Еднократна Употреба Држач За Тетоважа Држач За Игла Држач За Држачи За Те?

Фиока за Кертриџ за тетовирање, 12 парчиња Пластичен Држач За Чаши За Мастило За Мастило За Еднократна Употреба Држач За Тетоважа

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

[Пакетот Вклучува] : пакетот вклучува 12 палета на бои за тетоважи што е доволно за одделно складирање на сите видови игли и бои што ви се потребни и ефикасно спречување на прелевање на пастата во боја [Три Различни Отвори] : држачот за чаши за мастило за тетовирање со 3 различни отвори за различни големини на чаши за боја и може да спречи тркалање на иглите и ефикасно да избегне вкрстено инфицирање на јони. [Квалитетен Материјал] : Нашата лента за боја на тетоважа е изработена од квалитетен материјал за еднократна употреба и пластика, лесен и пренослив, удобен и безбеден за употреба. [ Лесен За Употреба] : фиоката за касети за тетовирање со лесна и компактна големина што е погодна за носење на кое било место. Погоден за професионални тетоважи и тетоважи на веѓи. [Идеален за Тетоважи] : оваа плоча за тетовирање за еднократна употреба е совршен додаток за уметници за тетовирање, кој може да се користи за складирање на сите видови игли и бои што ви се потребни. Опис : овие садови за игли за касети се совршени предмети за тетоважи, може да се користат за складирање на сите видови игли и бои што ви се потребни. Тој е за еднократна употреба и пластичен материјал, лесен и пренослив, ефикасно спречува вкрстена инфекција. Карактеристики : 1. Совршени предмети за тетоважи, може да се користат за складирање на сите видови игли и бои што ви се потребни.

Параметри на производот

Item Type:
Disposable Tattoo Plate
Material:
Plastic
Color:
White
Quantity:
12Pcs
Item Size:
17.5 * 11.5 * 3.0cm / 6.9 * 4.5 * 1.2inch
Weight:
Approx. 171g
Package list:
1 * 12Pcs of Disposable Tattoo Plates(Not Include Needle) :
Слична стока