.

.

3 Пара 3д Табла За Вежбање Лице За Шминка, Лице За Вежбање Шминка, Мека Силиконска Вежба За Очи За Лице Кожа За Вежбање Шминка, Микроблејдинг Ајлајнер За Веѓи Вежбајт?

3 Пара 3д Табла За Вежбање Лице За Шминка, Лице За Вежбање Шминка, Мека Силиконска Вежба За Очи За Лице Кожа За Вежбање Шминка, Микроблејдинг

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Широк Спектар На Употреба : лажна кожа за вежбање очи може да се користи за почетници вежбајте тетоважа со веѓи, тетоважа со ајлајнер, уметник за микроблејдинг што покажува вештини за микроблејдинг, модел на алатка за настава на час за обука за микроблејдинг Почетна Пракса : тродимензионалниот дизајн на изгледот им помага на почетниците за микроблејдинг брзо да ги подобрат своите вештини и им дава подобро искуство во вежбањето. Фина Изработка : Внимание на деталите, лесна за боење, а не црна или жолта. Лажен модел на очи со дизајн на очното јаболко, симулиран и живописен изглед, чувство на допир блиску до човечката кожа. Мек Силикон : кожата за вежбање Микроблејдинг прифаќа одличен силиконски материјал, безбеден и еколошки, мек и еластичен, пријателски за кожата, отпорен на абење и практичен. Пренослив Дизајн : достапни се 3 пара кожа за вежбање очи, со различна боја, ги задоволуваат вашите потреби за употреба. Компактен и лесен, лесен за носење, совршен за дома и салон.

Параметри на производот

Item Type:
Microblading Practice Skin
Material:
Silicone
Color:
Light skin color, medium skin color, dark skin color
Quantity:
3 Pairs
Uses:
Microblading novice practice eyebrow tattoo, eyeliner tattoo, microblading artist show microblading skills, microblading training class teaching tool model, practice eye makeup, acupuncture, massage, etc.
Package List:
3 x Pair of False Eye Practice Skin
Слична стока