.

.

Професионални Калапи за бомби за Бања, Самостојни Сапунски Бомби Газирани Алатки За Изработка На Бомби За Бања Рачно Изработени Калапи За Бомби Од Алуминиумска Ле?

Професионални Калапи за бомби за Бања, Самостојни Сапунски Бомби Газирани Алатки За Изработка На Бомби За Бања Рачно Изработени Калапи За Бомби

DEN 114.88

Пристапност
Залиха

Премиум Алуминиумска Легура : калапот За Бомби за Капење е изработен од висококвалитетен материјал од легура на алуминиум, нема да се наведнува, вдлабнува, ' рѓа и крши, многу квалитетен и цврст, лесен за демулдирање, лесен за чистење, еднократно Лесно Чисто И Безбедно : газираната калап за изработка е до хигиенскиот стандард што гарантира хигиена и безбедност на храната, безбедна и смирувачка за употреба. Лесно се мие и демолира. Убавиц л& висок квалитет : сјајниот изглед формира слој на заштитна оксидациона фолија. Гарантира хигиена и безбедност на храната. Убава и квалитетна. Широка Употреба : калапи за топчиња за бања може да се користат не само за САМОСТОЈНИ бомби за капење, туку и за обликување храна : желе, чоколадо, сирење, мус, пудинг, итн. Направете го вашиот живот поинтересен со овие прекрасни калапи. Подарок За Деца : ова е забавен калап ЗА раце ШТО МОЖЕ да го направи подарокот што го сакате за вашите деца, пријатели, старешини, достапен и креативен, уникатен подарок за возрасни и деца. Опис : калапот за бомби за капење е произведен од висококвалитетна алуминиумска легура која обезбедува издржливост.

Параметри на производот

Слична стока