.

.

Водоотпорно Капаче За Туширање, Капачиња За Туширање За Жени, Еластична Двослојна Водоотпорна Капа За Бања За Коса За Повеќекратна Употреба, Стилска Сатенска Хауб?

Водоотпорно Капаче За Туширање, Капачиња За Туширање За Жени, Еластична Двослојна Водоотпорна Капа За Бања За Коса За Повеќекратна Употреба,

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Изработен од полиестер и ева ткаенина, оваа прекрасна капа за туширање е еколошка, пријателска за кожата и супер дише НЕ ОСТАВА ЕЛАСТИЧНИ ТРАГИ : Секоја капа за туширање за коса има висококвалитетна еластична лента со силна еластичност и отпорност на абење што ги прави еднократно. НЕ ОСТАВА ЕЛАСТИЧНИ ТРАГИ : Секоја капа за туширање за коса има висококвалитетна еластична лента со силна еластичност и отпорност на абење што ги прави еднократно. ШИРОКО ПРИМЕНА : овие водоотпорни капачиња за коса можат да се вклопат за туширање, готвење и СПА, добро да ја заштитат вашата коса или може да се нанесат за врзување на косата при шминкање, чистење на лицето итн. ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДОТ : ние сме посветени на создавање квалитетни производи и услуги за вас. Ако имате какви било прашања во врска со производот, слободно контактирајте не преку е-пошта, ZITIANY ќе ви обезбеди услуга и помош во рок од 24 часа. МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Изработен од полиестер и ева ткаенина, оваа прекрасна капа за туширање е еколошка, пријателска за кожата и супер дише. НЕ ОСТАВА ЕЛАСТИЧНИ ТРАГИ : Секоја капа за туширање за коса има висококвалитетна еластична лента со силна еластичност и отпорност на абење што ги прави еднократно. НЕ ОСТАВА ЕЛАСТИЧНИ ТРАГИ : Секоја капа за туширање за коса има висококвалитетна еластична лента со силна еластичност и отпорност на абење што ги прави еднократно. ШИРОКО ПРИМЕНА : овие водоотпорни капачиња за коса можат да се вклопат за туширање, готвење и СПА, добро да ја заштитат вашата коса или може да се нанесат за врзување на косата при шминкање, чистење на лицето итн. ГАРАНЦИЈА ЗА ПРОИЗВОДОТ : ние сме посветени на создавање квалитетни производи и услуги за вас.

Параметри на производот

Слична стока