.

.

Xjjzs 12 парчиња свадбени салфетки прстени декорација на табела за да се извлечат семејни собири секојдневно користење на декор за држач за токи на салфетка

Xjjzs 12 парчиња свадбени салфетки прстени декорација на табела за да се извлечат семејни собири секојдневно користење на декор за држач

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Направено од метален материјал, прстенот за салфетка е отпорен на абење, отпорен на 'рѓа Нежните внатрешни работи нема да залепат салфетки за крпа, безбедни и удобни за употреба. Погодни за сите видови на салфетки, крпи. Може да се користи како прстени за салфетка за вечера. Секој пакет вклучува вкупно 12 прстени од салфетка, доволно за вашето топло семејство или сала за јадење. Користете прилика : Совршен за свадбени центри, Божиќ, Нова Година, годишнина од празници, роденден и многу повеќе. Направено од метален материјал, прстенот за салфетка е отпорен на абење, отпорен на 'рѓа. Нежните внатрешни работи нема да залепат салфетки за крпа, безбедни и удобни за употреба. Погодни за сите видови на салфетки, крпи. Може да се користи како прстени за салфетка за вечера. Секој пакет вклучува вкупно 12 прстени од салфетка, доволно за вашето топло семејство или сала за јадење. Користете прилика : Совршен за свадбени центри, Божиќ, Нова Година, годишнина од празници, роденден и многу повеќе. Опишете : Изработено од метален материјал, прстенот за салфетка е отпорен на абење, отпорен на 'рѓа. Мазниот ентериер нема да залепи салфетки за ткаенини, безбедни и удобни за употреба. Може да се користи како прстени за салфетка за вечера. Секој пакет вклучува вкупно 12 прстени од салфетка, доволно за вашето топло семејство или сала за јадење.

Параметри на производот

Material:
metal.
Size:
5*4.4cm.
Color:
silver/gold.
Diameter of hollow flower:
about 3cm/1.18in
The package includes:
3*Napkin rings
Attention:
As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images, thanks for your understanding.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Слична стока