.

.

Луксузни индукциски режач за полици за полици за гас гас прстенест 2 парчиња практични шпорети тенџере поддршка за гас шпорет држач тенџере за гас шпорет за поддрш?

Луксузни индукциски режач за полици за полици за гас гас прстенест 2 парчиња практични шпорети тенџере поддршка за гас шпорет држач тенџере

DEN 154.24

Пристапност
Залиха

Направено од галванизирана плоча, издржлива, цврста, компактна, лесна за складирање Мултифункционален и разноврсен, може да се користи за повеќето садови и печки за гас. Отпорна, стабилна и решетка против лизгање за да го задржите вашиот вок да не се движи. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Не е лесно да се деформира и има добра лизгање, практично за употреба. Направено од галванизирана плоча, издржлива, цврста, компактна, лесна за складирање. Мултифункционален и разноврсен, може да се користи за повеќето садови и печки за гас. Отпорна, стабилна и решетка против лизгање за да го задржите вашиот вок да не се движи. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Не е лесно да се деформира и има добра лизгање, практично за употреба. Опис Овој производ е практична решетка за тенџере со шпорет на гас, изработен од здрав галванизиран материјал за плочи, издржлив за употреба.

Параметри на производот

Слична стока