.

.

Декоративно цветно чајник, емајл чајник за чај за шпорет, голем порцелански емајлиран тиклет 1.5L

Декоративно цветно чајник, емајл чајник за чај за шпорет, голем порцелански емајлиран тиклет 1.5L

DEN 535.52

Пристапност
Залиха

Не котел за чај со свирки : Цветен турски чај чај има ентериер за емајл, врвен олово и нетоксичен, здрав и безбеден, без 'рѓа, издржлив, што ја одржува вашата вода за пиење здрава и е лесна за чистење Капакот е лабав дизајн : Ако има без капак, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви го испратиме добро ново за бесплатно, лабаво дизајниран капак изгледа како премија порцелан, лесен за чистење, совршено компатибилен со ладна и топла храна без грижа За чипови, никови, пукнатини и гребнатини. Најдобар подарок : Котел за чај од емајл е направен со аферална шема на нејзината површина, што е симбол на природна мистериозна и чистота. Исто така, дизајнирана е и убаво пакување. Исклучителен подарок за тато, мама, пријатели, свадба, украси, loversубители на забава и чај. Сет за кујна на емајл : Попарете го вашиот прекрасен котел за чај со целата наша линија за вечера со цвеќиња на пазарот. Уживајте во соодветна кригла со кафе, вечера или десертни плочи, и многу повеќе. Може да се користи на многу видови на шпорети : вклучително и електричен, керамички, халоген, индукциски шпорет, но не врие вода на горниот дел од шпоретот на гас! По вриењето на водата, ве молиме застанете неколку минути, а потоа користете пешкир за да се справите со чајникот до Спречете ја палењето на раката. Не котел за чај со свирки : Цветен турски чај чај има ентериер за емајл, врвен олово и нетоксичен, здрав и безбеден, без 'рѓа, издржлив, што ја одржува вашата вода за пиење здрава и е лесна за чистење. Капакот е лабав дизајн : Ако има без капак, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви го испратиме добро ново за бесплатно, лабаво дизајниран капак изгледа како премија порцелан, лесен за чистење, совршено компатибилен со ладна и топла храна без грижа За чипови, никови, пукнатини и гребнатини. Најдобар подарок : Котел за чај од емајл е направен со аферална шема на нејзината површина, што е симбол на природна мистериозна и чистота. Исто така, дизајнирана е и убаво пакување. Исклучителен подарок за тато, мама, пријатели, свадба, украси, loversубители на забава и чај. Сет за кујна на емајл : Попарете го вашиот прекрасен котел за чај со целата наша линија за вечера со цвеќиња на пазарот. Уживајте во соодветна кригла со кафе, вечера или десертни плочи, и многу повеќе.

Параметри на производот

1.Brand new and high quality:
2.Type:
Teapot
3.Material:
enamel
4.Color:
red,pink,flower,blue,green
5.Capacity:
1.5L/2L/2.5L
6.Size:
9.5x9x14.5cm/ 3.6xx5.8(1.5L)
7.Fit for:
Tea,Coffee,etc
Package included:
1 x Enamel teapot:
Use your own whistle teapot to cook a warm cup of tea and wake up. When you have a kettle in your home, you don't have to wait for the cafe to open - you can always enjoy a cup of warm tea. what do you want?:
When you are eager to have it, the slim base ensures faster boiling, puts some water in the teapot, and begins to infiltrate your favorite herbs or green tea in a few minutes, with a wonderful, comfortable taste.:
How to use the kettle:
1) Pull off the lid, fill the water into kettle, then close the lid.:
2) Put the tea pot on gas, electric and most induction stove tops.:
3) Several minutes later, when it is whistling, it heats up.:
4) Move it from the stove.:
5) Push the button on the handle for flipping up the spout.:
6)Pour out the water on the cup you prepared before.:
It will heat water quickly for loose tea or tea bags in minutes.:
Friendly Tips:
Do not put tea kettle or tea pot lid in dishwasher.:
Hand wash with warm water and gentle soap to clean.:
Wipe the kettle in one swipe.:
Слична стока