.

.

Машина за вакуум заптивки на Koios, 86KPa Автоматски вакуумски заптивки за храна за храна/вграден комплет за стартување на секачи, режими на суво и влажна зачувување на ?

Машина за вакуум заптивки на Koios, 86KPa Автоматски вакуумски заптивки за храна за храна/вграден комплет за стартување на секачи, режими на суво

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Совршено за заштеда на пари и место - Автоматска машина за запечатување на вакуум со 40% помалку отпад од торба во споредба со претходните модели на заптивната смеса за вакуум Свежи оброци и состојки можат да бидат запечатени на врвот на свежината. Подготовката за готвење и оброк е полесно, поповолно за буџетот. Отстранливи делови за заштеда на простор се лесни за чистење и складирање вертикално во кујната. Систем за запечатување на висока моќност и вграден секач-Koios vs6621 86 KPA систем за запечатување на вакуумски воздух со ниски вибрации за високо-безбедносни конзерви, ладилни, замрзнати и оставата, чајната кујна. Брзото моќно вшмукување го отстранува воздухот зачувување на вашата храна за само 6-10-ти. Два режими за запечатување - режими на суво и влажна храна со интелигентен LED дисплеј лесно го водат вашиот вакуум и процес на запечатување. Поставете различни видови храна што сакате да ја запечатите едноставно со паметна операција со еден допир. Извадете го воздухот брзо, цврсто запечатете ја храната. Функција на пулсот : Контролирајте го вакуумскиот притисок рачно со копчето Пулс/Стоп. Откако ќе го постигнете посакуваниот вакуумски ефект, ослободете го копчето за веднаш да ја запрете тековната обработка. Во споредба со автоматското правосмукал, функцијата на пулсот помага да се задржи обликот на храната подобро. Комплети за стартер - Заедно со вакуумскиот заптивка и цревото за вшмукување на воздухот, пакувањето содржи : дополнителна запечатување на пена заптивка , 5 средни вакуумски кеси (7,9 "x 11,7"), 5 големи вакуумски кеси (11 "x 15,7"), двата вида се повторливи и водоотпорен. Вакуумскиот запечатувач е покриен со 2-годишната гаранција на Коос. Совршено за заштеда на пари и место - Автоматска машина за запечатување на вакуум со 40% помалку отпад од торба во споредба со претходните модели на заптивната смеса за вакуум. Свежи оброци и состојки можат да бидат запечатени на врвот на свежината. Подготовката за готвење и оброк е полесно, поповолно за буџетот. Отстранливи делови за заштеда на простор се лесни за чистење и складирање вертикално во кујната. Систем за запечатување на висока моќност и вграден секач-Koios vs6621 86 KPA систем за запечатување на вакуумски воздух со ниски вибрации за високо-безбедносни конзерви, ладилни, замрзнати и оставата, чајната кујна. Брзото моќно вшмукување го отстранува воздухот зачувување на вашата храна за само 6-10-ти. Два режими за запечатување - режими на суво и влажна храна со интелигентен LED дисплеј лесно го водат вашиот вакуум и процес на запечатување.

Параметри на производот

Слична стока