.

.

Додхрубевкл 6kgrice корпа , контејнер за складирање ориз , корпа за складирање ориз , сад со брашно , диспензерот на ориз , диспензерот на житни култури , корпа за ж

Додхрубевкл 6kgrice корпа , контејнер за складирање ориз , корпа за складирање ориз , сад со брашно , диспензерот на ориз , диспензерот

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Направено од пластичен материјал ABS, оваа корпа за ориз е лесна за чистење, цврста, издржлива и има долг животен век, идеален за складирање ориз, но и зрна, брашно, овесна каша, закуски, тестенини, грав, шеќер, храна за миленичиња и сите предмети Нашата корпа за ориз има транспарентен визуелен дизајн на визуелни прозорец, кој може да ја набудува резервата во реално време. Кога оризот не е доволен, можете да го додадете во корпата со ориз во секое време. Во исто време, тој исто така има дизајн на врвот, кој може лесно да се отвори со притискање на копчето на капакот. Контејнер за жито, многу удобен за употреба. Појавата на корпата со ориз е уникатен, едноставен и модерен. Погодно е и брзо да се земе ориз без комплицирано расклопување и процес на склопување и не зазема простор. Може да се постави насекаде, како што се countertops или ормани, правејќи ја кујната или другите простори поредовно. Оваа корпа за ориз е херметички дизајнирана за да ја зголеми свежината и да го прошири времето за складирање на храна, што е добро и безбедно за вашето семејство, може да го подобри вашиот квалитет на живот и да ви даде среќен и удобен живот. Во споредба со другите контејнери, оваа корпа за ориз има голем дијаметар на отворање, што го олеснува фрлањето храна. Тоа е и убаво и издржливо. Тој не е погоден само за јадење храна, како што се брашно, ориз, зрна, ореви, храна за кучиња, итн. Или која било не-храна што ви е потребна. Направено од пластичен материјал ABS, оваа корпа за ориз е лесна за чистење, цврста, издржлива и има долг животен век, идеален за складирање ориз, но и зрна, брашно, овесна каша, закуски, тестенини, грав, шеќер, храна за миленичиња и сите предмети . Нашата корпа за ориз има транспарентен визуелен дизајн на визуелни прозорец, кој може да ја набудува резервата во реално време. Кога оризот не е доволен, можете да го додадете во корпата со ориз во секое време. Во исто време, тој исто така има дизајн на врвот, кој може лесно да се отвори со притискање на копчето на капакот. Контејнер за жито, многу удобен за употреба. Појавата на корпата со ориз е уникатен, едноставен и модерен. Погодно е и брзо да се земе ориз без комплицирано расклопување и процес на склопување и не зазема простор. Може да се постави насекаде, како што се countertops или ормани, правејќи ја кујната или другите простори поредовно. Оваа корпа за ориз е херметички дизајнирана за да ја зголеми свежината и да го прошири времето за складирање на храна, што е добро и безбедно за вашето семејство, може да го подобри вашиот квалитет на живот и да ви даде среќен и удобен живот.

Параметри на производот

Designed with airtight lids to keep food dry and fresh, the storage box is large-capacity, moisture-proof, reusable, dust-proof and portable.:
Its main functions are food containers such as rice, flour, cereals, miscellaneous grains, dog food, cat food, etc. At the same time, there is a visual window to observe the reserves in real time.:
The storage box is made of high quality ABS, PP and PS material, which is strong, safe, eco-friendly and durable.:
Features:
One-click quantitative table
Bucket independent rice bucket, easy to take rice, refuse to sprinkle:
Leaky bucket Rotary sorting grain bucket, airtight storage, insect-proof and durable:
Refined and simple, improve the quality of life:
Sorting is clean and tidy, and centralized storage buckets make sorting a pleasure:
Size:
15x34x35cm
Material:
PP and PS (PET)
Material:
PP
Box:
Package includes:
rotating rice bucket*1
Notice:
Due to differences in lighting and screen settings, the color of the item may vary slightly from the picture.:
Due to different manual measurements, please allow for slight size differences.:
The package includes:
1 x meter storage rack (empty) :
Слична стока