.

.

ofikpaloe 7 парчиња-Комплет За Чистење Заби За Кучиња, Електричен Отстранувач На Забен Камен За Заби, Ултразвучна Машина за Чистење Заби За Миленичиња, Лесна Стоматолош?

ofikpaloe 7 парчиња-Комплет За Чистење Заби За Кучиња, Електричен Отстранувач На Забен Камен За Заби, Ултразвучна Машина за Чистење

DEN 574.40

Пристапност
Залиха

[КОМПЛЕТ ЗА ЧЕТКАЊЕ ЗАБИ ЗА КУЧИЊА] : чистењето на забите за кучиња е ефикасен начин за чистење на забите на вашите миленици од дамки, калкулус и забен камен Може да ги задоволи вашите миленици секојдневно одржување на оралното здравје. [ОРАЛЕН ЛЕКАР за МИЛЕНИЧИЊА] : Ако сеуште сте загрижени за губење време и енергија за да одите во болницата за миленичиња, предлагам да им помогнете на миленичињата да го завршат, бидете свој стоматолог за миленичиња. [За КУЧЕНЦА и ВОЗРАСНИ ДОДОВИ] : може да се користи како комплет за четкање заби за кучиња за големи кучиња и комплет за четкање заби за кучиња мало куче, може да се користи и за чистење заби за мачки. [КУЧЕШКИ ЗАБИ ПОЧИСТА УПОТРЕБА] : производот користи usb напојување од типот на полнење, целосно наполнет, долго притиснете го прекинувачот за напојување на контролната табла за да стартувате, притиснете го прекинувачот за напојување за промена на режимот со пет интензитети.

Параметри на производот

Слична стока