.

.

Моќен Комплет За Чешлање Шампон За Кучиња Од Мут / Комплет Од 3 Парчиња | Вклучува Сув Шампон, Хипоалергичен Шампон-Регенератор и Спреј За Дезодорирање | Хипоалергич?

Моќен Комплет За Чешлање Шампон За Кучиња Од Мут / Комплет Од 3 Парчиња | Вклучува Сув Шампон, Хипоалергичен Шампон-Регенератор и Спреј За

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ЦЕЛОСНО ПРИРОДЕН ШАМПОН ЗА КУЧИЊА КОМПЛЕТ ЗА ПОДАРОЦИ ОД 3 ПАРЧИЊА - овој комплет Од Моќен Мут има се што ви треба за да го одржите вашето слатко кученце да мириса свежо и пискливо чисто Комплетот вклучува (1) шампон/регенератор, (1) сув шампон безводна пена и (1) спреј за дезодорирање. Направено со целосно природни состојки кои чистат и дезодорираат, палтото на вашето кученце ќе биде сјајно и ќе мириса одлично. РЕЗУЛТАТИ ОД ПРОФЕСИОНАЛНО ОДДЕЛЕНИЕ-Моќен Комплет За Чешлање Шампон Од 3 Парчиња Мут Е сакан од професионални чувари за убави и меки резултати. Нашиот комплет за длабоко чистење за кучиња формула го прави вашето куче светло и пискливо чисто додека го остава палтото меко и допирливо. АНТИ-ЧЕШАЊЕ, СМИРУВАЧКО И ОСВЕЖУВАЧКО - нашиот хипоалергичен сув шампон за кучиња, шампон/регенератор и спреј за дезодорирање се без солзи и нежни. Ја дезодорира без да ја иритира или суши кожата и го остава палтото да мириса свежо и да изгледа здраво и сјајно. БЕЗБЕДЕН ЗА сите КУЧИЊА - од кученце до возрасни кучиња, Моќниот комплет Од 3 Парчиња Мут Е без солзи и безбеден за чешлање дома.

Параметри на производот

Слична стока