.

.

Ipetboom Кутре Заби Играчки Кутре Загатка Играчки Куче Обука Џвакање Заби Играчки: Миленичиња Играчки Писклив Играчки Јаже Играчка Памук Џвакање Играчка Кутре Чистењ?

Ipetboom Кутре Заби Играчки Кутре Загатка Играчки Куче Обука Џвакање Заби Играчки: Миленичиња Играчки Писклив Играчки Јаже Играчка

DEN 210.56

Пристапност
Залиха

Материјалот TPR не е токсичност и еколошки, безбеден и издржлив и може да се користи лесно домашно милениче залак игра џвакање играчки. Протечениот дизајн на храна му овозможува на кучето да јаде додека игра, што го инспирира интересот на кучињата за играње. куче интерактивни играчки. Подебел дизајн и отпорен на залак, овозможувајќи им на кучињата да играат потрајни. играчки за џвакање јаже за миленичиња. Умерената цврстина, погодна за каснување од кучиња, може да им помогне да ги мелат забите и да ги направат забите поздрави. безбедна подлога за гризење. Уникатниот дизајн на обликот е полн со креативност и може да го привлече вниманието на кучињата. кутре мека играчка. Материјалот TPR не е токсичност и еколошки, безбеден и издржлив и може да се користи лесно. домашно милениче залак игра џвакање играчки. Протечениот дизајн на храна му овозможува на кучето да јаде додека игра, што го инспирира интересот на кучињата за играње. куче интерактивни играчки. Подебел дизајн и отпорен на залак, овозможувајќи им на кучињата да играат потрајни. играчки за џвакање јаже за миленичиња.

Параметри на производот

Слична стока