.

.

КЦУТЕП Загреан Сад За Миленичиња Надворешен Термален Сад За Кучиња, Без Неред 15°Коси Сад за Кучиња и Мачки, Не-Лизгање &засилувач; Не-Истури, Полесно Да Се Стигне До ?

КЦУТЕП Загреан Сад За Миленичиња Надворешен Термален Сад За Кучиња, Без Неред 15°Коси Сад за Кучиња и Мачки, Не-Лизгање &засилувач; Не-Истури,

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

НАВАЛЕН САД ЗА МИЛЕНИЧИЊА - - - садот за миленичиња е многу паметно дизајниран Designономскиот дизајн на навалување од 15 степени овозможува храната да се концентрира на дното, што не само што му овозможува на вашето домашно милениче побрзо да ја испразни храната, туку и ги намалува ризиците од оток и варење. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ - - - Откако ќе го користите загреаниот сад за миленичиња, треба само да ја избришете внатрешноста и надворешноста со влажна крпа, не се потребни други досадни чекори, што ќе ви заштеди многу проблеми. ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ - - - садот за миленичиња е изработен од висококвалитетни материјали, силен и издржлив, а неговиот симпатичен изглед додава малку аура. Електронскиот уред е безбедно запечатен во садот, а кабелот за полнење е опкружен со јаже отпорно на залак, што нема да предизвика штета на домашните миленици. СООДВЕТЕН КАПАЦИТЕТ - - - садот за хранење може ДА собере 400 МЛ вода или храна и да се загрее. Температурата на греењето е околу 20-"а-30"ƒ (68 - "а-86"). Загреаниот сад за вода за миленичиња спречува замрзнување на водата и ги одржува миленичињата хидрирани во студено време. ПРИМЕНЛИВИ МИЛЕНИЧИЊА - - - нашиот топол сад за миленичиња е погоден за кученца, домашни мачки, зајаци во внатрешна штала, верверички, птици и други мали миленичиња во гајби и кафези. Ве молиме чувајте ја содржината на храна или вода под максималното ниво. Карактеристики : капацитет ОД 400 МЛ за греење на храна или вода, температурата на загревање е околу 20-"а-30"ƒ (68-"а-86"). Загреаниот сад за вода за миленичиња спречува замрзнување на водата, одржувајќи го вашето домашно милениче хидрирано без оглед на временските услови.

Параметри на производот

Material:
PP and stainless steel
Color:
Blue
Size:
400ML
Package Includes:
1 x Pet Heating Bowl:
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error,thank you.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture.:
Слична стока