.

.

Скутер за одење на кучиња PSSOPP, здив Оксфорд ткаенина миленичиња влечење торба Скутер стабилна миленичиња инвалидска количка за стари кучиња со посебни потреби М.

Скутер за одење на кучиња PSSOPP, здив Оксфорд ткаенина миленичиња влечење торба Скутер стабилна миленичиња инвалидска количка за

DEN 572.00

Пристапност
Залиха

Премиум материјали : Скутерот со помош на миленичиња се состои од отпорна доказ Оксфорд крпа, крпа од мрежи за дишење, тивки тркала и лесна и цврста композитна табла Обезбедете одмор : инвалидска количка за миленичиња ги прави миленичињата да шетаат повеќе да не се уморни, лесно да лежат на неа, да одат и да се одморат во секое време, да ги поддржуваат градите и екстремитетите. Лесен за употреба : Овој скутер за торби за кучиња му дозволува на вашето домашно милениче да работи, да ја менува насоката и да застане со леснотија. Дизајнирано да ви донесе забава за вас и вашето домашно милениче. Корбата за влечење на кучиња може да се одвои скутерот. Практична алатка : За парализирани миленичиња, инвалидската количка за скутер е суштинско возило за нив. Исто така е забавен скутер за здрави миленичиња за да ги задоволи вашите различни потреби за употреба. Безбедно и удобно : Нашата инвалидска количка за кучиња е посветена на обезбедување на побезбедни и поудобни помагала за да ги чува вашите миленици. Две ленти се фиксирани на скутерот, многу безбедни. Премиум материјали : Скутерот со помош на миленичиња се состои од отпорна доказ Оксфорд крпа, крпа од мрежи за дишење, тивки тркала и лесна и цврста композитна табла. Обезбедете одмор : инвалидска количка за миленичиња ги прави миленичињата да шетаат повеќе да не се уморни, лесно да лежат на неа, да одат и да се одморат во секое време, да ги поддржуваат градите и екстремитетите. Лесен за употреба : Овој скутер за торби за кучиња му дозволува на вашето домашно милениче да работи, да ја менува насоката и да застане со леснотија. Дизајнирано да ви донесе забава за вас и вашето домашно милениче. Корбата за влечење на кучиња може да се одвои скутерот. Практична алатка : За парализирани миленичиња, инвалидската количка за скутер е суштинско возило за нив.

Параметри на производот

ItemType:
DogWheelchair
Material:
OxfordCloth, Composite WoodBoard
Package List:
1 xDog Scooter Wheelchair:
1 x Dog Drag Bag:
Note:
1. Weight is for reference only, please make sure your pet fits the size by measuring the length of your pet from the back of the neck to the end of the hips.:
2. If your pet always stretches their legs out behind them, measure the length from the back of the neck to the tips of their toes.:
3. Leave at least 2 fingers of space between the collar and the dog's neck for the dog drag bag.:
4. If your dog's measurements are outside the size range in the chart, please contact us.:
5. Manual measurement, please allow some errors.:
Слична стока