.

.

ГРЕТД Професионални Куче Убавина Ноктите Машини Осветлени Миленичиња Мачки Куче Убавина Ножици Животински Мачки Брави МИЛЕНИЧИЊА ПРЕДВОДЕНА Светлина Ноктите Тр?

ГРЕТД Професионални Куче Убавина Ноктите Машини Осветлени Миленичиња Мачки Куче Убавина Ножици Животински Мачки Брави МИЛЕНИЧИЊА ПРЕДВОДЕНА

DEN 176.64

Пристапност
Залиха

Професионални машинки за нокти-безбеден и лесен начин за средување на ноктите за миленичиња! Супер светла ЛЕД светлина-ги осветлува деликатните линии на светло обоени нокти, така што ќе можете да ги исечете на вистинското место!. Зголемување и ножици за нокти-зголемувањето е 5 пати, и двојно повеќе од машините за нокти. Машинките за нокти помагаат во фаќање чипс за нокти и лесно се чистат!. Прецизно сечило за сечење-сечилото е изработено од стврднат челик, кој може брзо да ги исече ноктите, елиминирајќи ја борбата!. Многу погоден за мачки и кучиња! Измислен од љубителите на миленичиња со помош на ветеринари!. Карактеристики : Професионални машинки за нокти-безбеден и лесен начин за средување на ноктите за миленичиња!Супер светла ЛЕД светлина-ги осветлува деликатните линии на светло обоени нокти, така што ќе можете да ги исечете на вистинското место!Зголемување и ножици за нокти-зголемувањето е 5 пати, и двојно повеќе од машините за нокти. Машинките за нокти помагаат во фаќање чипс за нокти и лесно се чистат!Прецизно сечило за сечење-сечилото е изработено од стврднат челик, кој може брзо да ги исече ноктите, елиминирајќи ја борбата!Многу погоден за мачки и кучиња! Измислен од љубителите на миленичиња со помош на ветеринари!Спецификација : Големина : 15х9 cmnet тежина : 100gproduct материјал : abs пластична рачка од нерѓосувачки челик карактеристики на производот : осветлете ја крвната линија без да ги повредите машинките за нокти за миленичиња ormor1 x поради рачно мерење, ве молиме дозволете разлика од 1-2 CM.

Параметри на производот

Size:
15x9 cm
Net weight:
100g
Product material:
ABS plastic handle stainless steel blade
Product features:
illuminate the blood line without hurting the armor
1 x pet nail clippers:
Due to manual measurement, please allow 1-2CM difference.:
Due to the resolution, brightness, contrast, etc. of the computer screen, the actual color may be slightly different from the picture. Hope to understand. Happy shopping!:
Pet Supplies mall Animals Health Supplies nail clipper :
Слична стока