.

.

Куче Колено Заграда За Искинати ACL, Куче Колено Заграда Куче Нога Загради, Еластична Безбедно Удар Отпорни Миленичиња Колено Влошки Со Рефлектирачки Ленти, Куче ACL ?

Куче Колено Заграда За Искинати ACL, Куче Колено Заграда Куче Нога Загради, Еластична Безбедно Удар Отпорни Миленичиња Колено Влошки

DEN 357.12

Пристапност
Залиха

Размислувања : многу е важно да ја пронајдете вистинската заграда за кучешки нозе за вашето домашно милениче Ве молиме детално измерете ја големината на вашето домашно милениче пред да ја купите и погледнете ја нашата табела со големини. Обезбедува Поддршка : влошките за колена за Миленичиња обезбедуваат поддршка и стабилност за време на повредите, помагајќи им во релаксирање на воспалението. Помага во лекување на губење на стабилноста предизвикана од артритис. Со Рефлектирачки Ленти : оваа заграда за нозе за кучиња доаѓа со рефлектирачки ленти што може да се видат дури и ноќе, обезбедувајќи сигурност за вашето домашно милениче ноќе и многу безбедно за употреба. Професионално : нашите загради за колена за кучиња обезбедуваат одлична заштита и се идеални за артритис, дислокации на коленото, повреди НА CCL ACL, неодамнешна операција на нозете и постари кучиња кои не се погодни за операција. Висококвалитетен Материјал : материјалот е неопрен, кој е нежен, мек и еластичен и има добар ефект на отпорност на удари и топлинска изолација, што е многу погодно за употреба како држач за кучешки нозе. Обезбедува Поддршка : влошките за колена за Миленичиња обезбедуваат поддршка и стабилност за време на повредите, помагајќи им во релаксирање на воспалението. Помага во лекување на губење на стабилноста предизвикана од артритис. Висококвалитетен Материјал : материјалот е неопрен, кој е нежен, мек и еластичен и има добар ефект на отпорност на удари и топлинска изолација, што е многу погодно за употреба како држач за кучешки нозе. Со Рефлектирачки Ленти : оваа заграда за нозе за кучиња доаѓа со рефлектирачки ленти што може да се видат дури и ноќе, обезбедувајќи сигурност за вашето домашно милениче ноќе и многу безбедно за употреба. Професионално : нашите загради за колена за кучиња обезбедуваат одлична заштита и се идеални за артритис, дислокации на коленото, повреди НА CCL ACL, неодамнешна операција на нозете и постари кучиња кои не се погодни за операција.

Параметри на производот

Item Type:
Dog Leg Brace
Material:
Neoprene
Features:
1:
Leg Brace Sheath Can Heal Pain Caused by Injury or Surgery.
2:
Provides Support and Stability During Injury.
3:
Help Them Relax Inflammation.
4:
Helps Treat the Loss of Stability Caused by Arthritis.
Package List:
1 x Dog Leg Brace:
Note:
1. Please allow 2‑3cm/0.8‑1.2in error for manual measurement:
2. Take care to remove the sheath 2‑3 times a day and let the legs breathe at night.:
Слична стока