.

.

Џојстик Рокер Заштитник Капак Држач, Едноставен И Компактен Беспилотни Летала Џојстик Џојстик Рокер Заштитник За Заштитни Ефекти

Џојстик Рокер Заштитник Капак Држач, Едноставен И Компактен Беспилотни Летала Џојстик Џојстик Рокер Заштитник За Заштитни Ефекти

DEN 1249.60

Пристапност
Залиха

Едноставен и компактен, лесен за складирање и не зазема повеќе простор Користењето пластика со висока јачина, едноделно обликување, нема да го гребе или стиска телото на машината. Кога складирате, поправете го рокерот за да спречите гребење во вреќата и оштетување на далечинскиот управувач. Едноставно и брзо, инсталацијата и расклопувањето може да се завршат во еден чекор. Џојстикот може да биде цврсто фиксиран за да спречи негово тресење или гребење за време на транспортот. Едноставен и компактен, лесен за складирање и не зазема повеќе простор. Користењето пластика со висока јачина, едноделно обликување, нема да го гребе или стиска телото на машината. Кога складирате, поправете го рокерот за да спречите гребење во вреќата и оштетување на далечинскиот управувач. Едноставно и брзо, инсталацијата и расклопувањето може да се завршат во еден чекор. Џојстикот може да биде цврсто фиксиран за да спречи негово тресење или гребење за време на транспортот. Едноставен и компактен, лесен за складирање и не зазема повеќе простор. Кога складирате, поправете го рокерот за да спречите гребење во вреќата и оштетување на далечинскиот управувач. Џојстикот може да биде цврсто фиксиран за да спречи негово тресење или гребење за време на транспортот. Користењето пластика со висока јачина, едноделно обликување, нема да го гребе или стиска телото на машината.

Параметри на производот

Item Type:
Rocker Protector Cover
Material:
Plastic
Product Color:
Gray
Product Size:
Approx. 12.5x3.5x2.4 cm/4.9x1.4x0.9 in
Product Weight:
Approx. 14g
Applicable model:
For FPV remote control
Package List:
1 xRocker Protector Cover   :
Note:
1. The delivery does not include the drone, the remote control, the storage bag and other accessories;2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока