.

.

Гејминг глушец и тастатура 142 клучеви XDA празни тастатура за MX прекинувач Механичко декорација на тастатура за игри DIY без ливчиња со сива бела боја на копчињата со ?

Гејминг глушец и тастатура 142 клучеви XDA празни тастатура за MX прекинувач Механичко декорација на тастатура за игри DIY без ливчиња со

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

- Солидни и издржливи - тастатурата не е лесен за носење и одлично за допир Spemple Imple Installation - тастатурата со влечење на клучот, прецизен дизајн дизајн, ви овозможува лесно да го извлечете и замените. - Ознаки RGB ефектот на тастатурата за создавање на атмосфера за игри и одлична чешма. ► Изработено издржлив материјал PBT PBT, одличен за допир. ► Панелот за тастатура го истакнува добар квалитет и вкус. - Солидни и издржливи - тастатурата не е лесен за носење и одлично за допир. Spemple Imple Installation - тастатурата со влечење на клучот, прецизен дизајн дизајн, ви овозможува лесно да го извлечете и замените. - Ознаки RGB ефектот на тастатурата за создавање на атмосфера за игри и одлична чешма. ► Изработено издржлив материјал PBT PBT, одличен за допир. ► Панелот за тастатура го истакнува добар квалитет и вкус.

Параметри на производот

Слична стока