.

.

КОМПЈУТЕР Sim Тркачки ИГРА USB Рачна Сопирачка, Прогресивна рачна сопирачка, 64 Битен Приклучок и Игра 2 Во 1 Компјутер Sim Тркачки Игра Рачна Сопирачка За Logitech G27 G25 G29 T500 T3

КОМПЈУТЕР Sim Тркачки ИГРА USB Рачна Сопирачка, Прогресивна рачна сопирачка, 64 Битен Приклучок и Игра 2 Во 1 Компјутер Sim Тркачки Игра Рачна

DEN 756.80

Пристапност
Залиха

[Лесен За Употреба] Независен додаток на гејмерски уред за контрола на тркачки игри УСБ-рачната сопирачка може лесно да се поврзе СО КОМПЈУТЕР за системот Виндоус. Лесен за инсталирање, приклучување и играње, не е потребна инсталација на возачот. [Висока Точност] Прогресивна рачна сопирачка, компатибилна со PS4, ЗА PS5 и КОМПЈУТЕР, поддршка За G29. Користете бесконтактен прекинувач, 64 битен бесконтактен плус за сензор За Сала, поголема точност и подолг век на траење (се користи за PS4, ЗА PS5 конзоли, со мора да биде За G29 волан). [Компатибилни Игри] во режим НА КОМПЈУТЕР, оваа тркачка игра рачна сопирачка поддржува За Logitech G27 G25 G29 T500 T300, за FANATECOSW, за LFS, не е компатибилна со за Asstto corsa и за Хоризонтот 4 и за Forza Horizon 4. [Предлог за поставување] сим тркачка игра универзална рачна сопирачка. За Assttto Corsa и за i Racing поставување употреба за подобри резултати. Ако околината НА КОМПЈУТЕРОТ не е компатибилна со Windows 10, заменете ја со windows 10 64 Bit. [Премиум Материјал] металната спецификација е 95 проценти, висока цврста пружина за компресија за да се намали ударот, истегнувањето и носењето. Контролниот систем е изработен од лесен цпу машински алуминиум и благ челик, без остатоци, безбеден и сигурен.

Параметри на производот

Item Type:
USB Handbrake
Material:
Aluminum Alloy, Mild Steel
Size:
Approx. 14.8 x 4.6 x 30cm / 5.8 x 1.8 x 11.8in
Interface:
USB
Sensor:
64 Bit Non Contact Plus for Hall Sensor
Compatible:
For PS4, for PS5 with PC for Windows System
Applicable:
Support for Logitech G27 G25 G29 T500 T300, for FANATECOSW, for LFS (Only for G29 Steering Wheel Can Be Used in for PS4, for PS5 Mode) :
Racing Extra Handbrake:
Independent and extra gaming device to control racing games. No need to install driver, connect USB and you can use it directly.
How to Use:
Take out the product and use it :
Package List:
1 xUSB Handbrake :
Manual measurement, please allow some errors. :
Слична стока