.

.

Заштита на налепница Cefurisy Skin Decal за вентил на палубата, целосен водоотпорен водоотпорен и анти-крик заштитен филм на конзола за игри за палуба за палуби за игри

Заштита на налепница Cefurisy Skin Decal за вентил на палубата, целосен водоотпорен водоотпорен и анти-крик заштитен филм на конзола

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Висок квалитет : Направено од висококвалитетни лепливи налепници за винил, лесни за лепење и солза, без оштетување на површината или пилинг, без лепливи остатоци или мириси Персонализиран дизајн : Специјално дизајниран, компатибилен со конзоли за игри со пареа, кул и смешни обрасци и најразлични обрасци од кои можете да изберете. Совршена адаптација : Комплетен сет на заштитна кожа, прецизно сечење, со жлеб за водач на задниот дел на задниот дел, што го олеснува прицврстувањето, без да оставите воздушни меури и совршено се вклопува во палубата со пареа. Подобра заштита : Заштитете ја вашата опрема за играње од случајни гребнатини или испакнатини за време на секојдневната употреба и ефикасно спречете ги гребнатинките, прашината и отпечатоците од прсти. Нежните чувство на рака : поудобно е да се задржи опремата за игра долго време, тоа не влијае на контактната област и тактилните повратни информации во текот на играта, и сите функции можат да се користат без бариери. Висок квалитет : Направено од висококвалитетни лепливи налепници за винил, лесни за лепење и солза, без оштетување на површината или пилинг, без лепливи остатоци или мириси. Персонализиран дизајн : Специјално дизајниран, компатибилен со конзоли за игри со пареа, кул и смешни обрасци и најразлични обрасци од кои можете да изберете. Совршена адаптација : Комплетен сет на заштитна кожа, прецизно сечење, со жлеб за водач на задниот дел на задниот дел, што го олеснува прицврстувањето, без да оставите воздушни меури и совршено се вклопува во палубата со пареа. Подобра заштита : Заштитете ја вашата опрема за играње од случајни гребнатини или испакнатини за време на секојдневната употреба и ефикасно спречете ги гребнатинките, прашината и отпечатоците од прсти. Нежните чувство на рака : поудобно е да се задржи опремата за игра долго време, тоа не влијае на контактната област и тактилните повратни информации во текот на играта, и сите функции можат да се користат без бариери.

Параметри на производот

Name:
Colorful sticker
Applicable models:
Compatible for Steam Deck
Material:
PVC
Type:
A variety of samples optional
:
1. First clean the game console with the supplied film accessories package so that there is no moisture and no dust on the surface, then compare the sticker and the game console, select the corresponding position of each sticker, tear it off and glue it in corresponding position, and it is not even glued. Can be pulled off and applied again. :
2. If there is a moved part on the edge, please press it by hand and heat it with a hot hair dryer and compact it until it lies completely on the body. :
Package content:
1 set of protective stickers :
Notes:
Due to the lighting effects and the angle of recording, there is a color difference in the product, please understand. :
Due to the manual measurement, there is a tolerance in the product size. :
Слична стока