.

.

Харисон Хауард Леснотија Коњски Чепчиња За Уши Коњска Пена Ушни Приклучоци Топки Пар-Шампион Сино

Харисон Хауард Леснотија Коњски Чепчиња За Уши Коњска Пена Ушни Приклучоци Топки Пар-Шампион Сино

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

КОМПАКТЕН И ЛЕСЕН : големина на топче За Голф со компактна, но лесна структура која нема да изврши никаков притисок врз ушниот канал на коњот, во меѓувреме му овозможува на коњот да слуша нормални тонови ВРВЕН КВАЛИТЕТ : висококвалитетен полиуретан кој е супер мек и нема да го разгори чувствителното внатрешно уво на коњот, корисна помош што помага да се подобри удобноста и фокусот за време на тренингот. ЗАШТИТА НА СЛУХОТ СО САМО-ОБЛИКУВАЊЕ : Лесно постигнувајте супериорна изолација на бучава и помага да се задржи коњот фокусиран без одвлекување на вниманието. Овие чепчиња за уши со само-обликување лесно се обликуваат до ушите на коњот за ненадмината удобност и вклопување, обезбедувајќи потребна заштита на слухот цело време. БЕЗБЕДНО И УДОБНО ВКЛОПУВАЊЕ : Нудејќи подобар звук што умира со пена лесно се обликува во увото, овие чепчиња за уши што можат да се обликуваат овозможуваат совршено вклопување во точната форма на увото на коњот, потпирајќи се на зглобовите со природен притисок за да останат удобни и на место додека се во движење. Ова создава совршена фитинг чепче за уши што никогаш нема да иритира, никогаш нема да испадне. Широко применливо за повеќето коњи со редовна големина. МАКСИМИЗИРАЈТЕ ГО ПРИГУШУВАЊЕТО НА ЗВУКОТ : Класичниот дизајн ги штити чувствителните уши на вашиот коњ од ветер, вода и остатоци, што е уште поважно, помага во утешувањето на вашиот коњ со пригушување на застрашувачките звуци како што се клипинг, капење, возење по патека, прикажување и пукање. КОМПАКТЕН И ЛЕСЕН : големина на топче За Голф со компактна, но лесна структура која нема да изврши никаков притисок врз ушниот канал на коњот, во меѓувреме му овозможува на коњот да слуша нормални тонови. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : висококвалитетен полиуретан кој е супер мек и нема да го разгори чувствителното внатрешно уво на коњот, корисна помош што помага да се подобри удобноста и фокусот за време на тренингот. ЗАШТИТА НА СЛУХОТ СО САМО-ОБЛИКУВАЊЕ : Лесно постигнувајте супериорна изолација на бучава и помага да се задржи коњот фокусиран без одвлекување на вниманието. Овие чепчиња за уши со само-обликување лесно се обликуваат до ушите на коњот за ненадмината удобност и вклопување, обезбедувајќи потребна заштита на слухот цело време. БЕЗБЕДНО И УДОБНО ВКЛОПУВАЊЕ : Нудејќи подобар звук што умира со пена лесно се обликува во увото, овие чепчиња за уши што можат да се обликуваат овозможуваат совршено вклопување во точната форма на увото на коњот, потпирајќи се на зглобовите со природен притисок за да останат удобни и на место додека се во движење. Ова создава совршена фитинг чепче за уши што никогаш нема да иритира, никогаш нема да испадне. Широко применливо за повеќето коњи со редовна големина.

Параметри на производот

Слична стока