.

.

Свангса Почетна Азбука Восок Печат Печат, Гроздобер Елегантен Ботанички Лисја Писмо Запечатување Печат За Покана Свадба Партија, Подарок Заврши, Плик, Божиќ Благо?

Свангса Почетна Азбука Восок Печат Печат, Гроздобер Елегантен Ботанички Лисја Писмо Запечатување Печат За Покана Свадба Партија, Подарок

DEN 159.68

Пристапност
Залиха

ГОЛЕМИНА НА ПЕЧАТ ЗА ВОСОК : Дијаметар На Главата На Заптивката : 25мм/0,98"; Вкупна Должина на Печатот : 90мм/3,54" Пакувањето Вклучува : 1 x 25mm почетна азбука ВОСОК ПЕЧАТ ПЕЧАТ САМО (не вклучувајќи запечатување восок). МАТЕРИЈАЛ ЗА ПЕЧАТ ОД ВОСОК : Изработен ОД дрвена рачка и глава од месинг, лесен за употреба и јасен, главата на печатот е мазна и сјајна, нелеплива. ОТСТРАНЛИВА МЕСИНГ ЗАПТИВКА ГЛАВА : отстранлива глава за печат. Лесно се менува и инсталира. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ : погоден е за украсување покани за венчавки и забави, честитки, Божиќни картички, плик, писма, бележници, пакување подароци, шишиња итн. ПРИВАТНОСТ : Се Користи за запечатување документи и приватни информации, може да ги заштити приватните информации. Јасно Е За Читање. Најдобри Украси за Покани За Свадба. Совршен Подарок. Широко Примена : . Печатот за заптивки за восок може да се користи за букви, пликови, документи, бележници, стаклени шишиња, пластика, дрво, ткаенина итн.

Параметри на производот

Слична стока