.

.

пллааоо 150 ПАРЧИЊА Шарени Дрвени Стапчиња За Сладолед Од Пилевина, Шарени Стапчиња За Занаетчиство Од Дрво Од Пила ЗА Самостојна Рачна Работа Уметнички Занаетчиск?

пллааоо 150 ПАРЧИЊА Шарени Дрвени Стапчиња За Сладолед Од Пилевина, Шарени Стапчиња За Занаетчиство Од Дрво Од Пила ЗА Самостојна Рачна Работа

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

☑€Пакет€ : Вклучува 150 парчиња стапчиња во боја на виножито, голем број стапчиња ќе ги исполнат сите ваши идеи САМИ Стапчето за сладолед не само што може да се користи за правење сладолед и стапче за мраз, туку може да се користи и за рачни изработки. ☑+Премиум Материјал Овие шарени дрвени стапчиња за сладолед од пила се направени од чисто природно дрво од бреза, без чуден вкус и без токсичен прав,така што можете безбедно да му дозволите на вашето дете да го користи. Лесен за употреба, само составете го за да направите сосема нова домашна уметност, држач за пенкало, ѕидна рамка, кутија за хартиени крпи и така натаму. ☑●Специјален Дизајн На Пила За Заби Jagged sawtooth wood craft sticks дизајн може да се состави без лепак, многу цврст,ви овозможува да креирате неверојатни модели навистина брзо и лесно. ☑●Одлични Самостојни Стапчиња За Деца ● стапчиња за занаетчиство од дрво од Пила одлично за децата да ја користат својата имагинација и да развијат интелигенција. Тоа е одлична алатка за негување на способноста за обликување на децата и практичната способност, возбудување на детската љубопитност и промовирање на имагинацијата, развој на интелигенција. ☑€Широко Примена Тој не е погоден само за детски уметнички проекти, како што се групни активности, употреба во училница, камп и извиднички процес, роденденска забава, туку може да се користи и за љубители на свадби, обележување градина, снимање цели, обележување полици во библиотека итн. Овие шарени дрвени стапчиња за сладолед од пила се направени од висококвалитетен природен дрвен материјал, поправен и мазен, еколошки.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ice Cream Sticks
Material:
Wood
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.114x10x2mm/4.5x0.4x0.1in(L x W x H)
Weight:
Approx.200g/7.1oz
Quantity:
150pcs
Package List:
150 x Ice Cream Sticks
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока