.

.

Хонио САМ, Филм За Смалување, Листови ЗА Смалување На Топлина, Проѕирни, За Синџири За Клучеви За Накит

Хонио САМ, Филм За Смалување, Листови ЗА Смалување На Топлина, Проѕирни, За Синџири За Клучеви За Накит

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Користен за правење мини уметнички дела, филмот за собирање се намалува на 20% од неговата оригинална големина Погоден за правење синџири за клучеви, накит, накит, играчки или што било што можете да замислите. Едноставно за ракување, само нацртајте ги омилените обрасци, обојте ги и исечете ги со ножици, а потоа тие ќе се намалат во рерната. Едукативни играчки за деца, кои можат да ја стимулираат нивната креативност и да ја остварат својата практична способност. Изработени од висококвалитетни МАТЕРИЈАЛИ ЗА БОПС, солиден и издржлив, кој има долг работен век. Користен за правење мини уметнички дела, филмот за собирање се намалува на 20% од неговата оригинална големина. Погоден за правење синџири за клучеви, накит, накит, играчки или што било што можете да замислите. Едноставно за ракување, само нацртајте ги омилените обрасци, обојте ги и исечете ги со ножици, а потоа тие ќе се намалат во рерната. Едукативни играчки за деца, кои можат да ја стимулираат нивната креативност и да ја остварат својата практична способност. Изработени од висококвалитетни МАТЕРИЈАЛИ ЗА БОПС, солиден и издржлив, кој има долг работен век. Користен за правење мини уметнички дела, филмот за собирање се намалува на 20% од неговата оригинална големина. Погоден за правење синџири за клучеви, накит, накит, играчки или што било што можете да замислите. Едноставно за ракување, само нацртајте ги омилените обрасци, обојте ги и исечете ги со ножици, а потоа тие ќе се намалат во рерната. Едукативни играчки за деца, кои можат да ја стимулираат нивната креативност и да ја остварат својата практична способност. Изработени од висококвалитетни МАТЕРИЈАЛИ ЗА БОПС, солиден и издржлив, кој има долг работен век.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Листови За Собирање Топлина Материјал : BOPSColor : како што е прикажано на сликата функција : може да направи разни додатоци Со Единечна Големина : (рачно мерење, само за референца)Должина : Прибл.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Heat Shrink Sheets
Material:
BOPS
Color:
As picture shown
Function:
Can make various accessories
Single Size:
(manual measurement, for reference only)
Length:
Approx. 28.8cm/11.3in
Width:
Approx. 19.9cm/7.8in
Use Tools:
Hot air guns, oven, etc.
Use Tutorial:
1. Preparation:
hot air guns, heat shrinkable film colored pencils, syringe pen, hole punch, tinplate box, scissors, acrylic board, finger cots, pad, lobster clasp
2. First cut out a piece of heat-shrinkable film of suitable size, draw a picture on the rough side with a needle pen, and then color with colored pencils:
3. Use a hole puncher to punch holes in the upper right position:
4. Use scissors to cut the pattern along the edges:
5. Put the pattern in the tinplate box, put on the finger cots, turn on the hot air guns and blow the pattern evenly:
6. The pattern will shrink in about 10 seconds, then it will be distorted and continue to blow:
7. Until the pattern becomes flat again.:
8. Pour the pattern out of the iron box, and use an acrylic board to make the pattern flatter:
9. Finally, skewer the lobster.:
User's Manual:
1. Designed:
fill the pattern with your favorite color
2 Cutting:
Sc
Слична стока