.

.

Favomoto 1 Постави okeирка игла за игла DIY алатки за плетење алатки за везови комплети за плетење комплет за плетење игли за ткаење иглички игли игли за везење игли за уда?

Favomoto 1 Постави okeирка игла за игла DIY алатки за плетење алатки за везови комплети за плетење комплет за плетење игли за ткаење иглички

DEN 1358.40

Пристапност
Залиха

DIY занаетчиски занаетчиски разбојници- Овој комплет за везови вклучува најмногу работи што треба да направите занаети за везови дома, училница, канцеларија за збогатување на слободното време Комплет за пенкало за везови- лесен дизајн, па затоа е преносно да се носи до таму каде што ви треба. Пенкало за игла за везови- Широко Примена : Игли за удирање за разни потреби во облеката, перници, завеса, табани, крпи, чанти и крпи од маса. Комплет за стартување на везови- иглата за удар може да се примени во DIY везови, вкрстено шиење, украсни слики и други предмети за домаќинството. Сет за везови за игла- овој сет на игла за удар е мала тежина и лесен за складирање. Список на пакети 1 x Рачка за игли 2 x Карактеристики -Материјални : Пластични гарнитивни алатки - игла за удар погодна за шиење и вез за производство на ракотворби за производство на игли за пробивање. - Овие комплети за везови вклучуваат најмногу работи што треба да ги направите занаетите за везови дома, училница, канцеларија за збогатување на вашите игли за шиење на слободно време. - Исто така, декорација на работната површина, домашен wallид виси или украс, DIY проект занаетчиски игла за везови.

Параметри на производот

Слична стока