.

.

Комплет за везови за везови игла за вифифифицирајте, 2 пакувања дрвени рачки за предиво игли DIY алатки за плетење со рака за почетници професионални

Комплет за везови за везови игла за вифифифицирајте, 2 пакувања дрвени рачки за предиво игли DIY алатки за плетење со рака за почетници

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

Премиум материјали : Направено од трајни материјали, отпорни на корозија, абразија и долг животен век Удобно зафаќач : Дрвената рачка има удобна контурирана форма и е ергономски дизајнирана. Донесува релаксација : Овој производ е погоден за поминување на време и забава во дождливи денови, за време на процесот на вез, можете да се опуштите од напорна работа. Погодно и лесен за носење : Производот е мал по големина, светлина во тежина, лесен за носење и складирање, лесен за употреба и има добри перформанси. Мулти-намена : Идеален за удирање на ракотворби, везови работи, домашни завеси, перници, облека, декоративни слики, итн. Премиум материјали : изработени од трајни материјали, отпорни на корозија, абразија и долг животен век. Удобно зафаќач : Дрвената рачка има удобна контурирана форма и е ергономски дизајнирана. Донесува релаксација : Овој производ е погоден за поминување на време и забава во дождливи денови, за време на процесот на вез, можете да се опуштите од напорна работа. Погодно и лесен за носење : Производот е мал по големина, светлина во тежина, лесен за носење и складирање, лесен за употреба и има добри перформанси. Мулти-намена : Идеален за удирање на ракотворби, везови работи, домашни завеси, перници, облека, декоративни слики, итн. Функција : Премиум материјали : Направено од трајни материјали, отпорни на корозија, абразија и долг животен век. Рачката има удобна контурирана форма и е ергономски дизајниран. Оплака за кршење : Овој производ е погоден за поминување на време и забава во дождливите денови, за време на процесот на вез, можете да се опуштите од напорна работа.

Параметри на производот

Item Type:
Punch Needle Embroidery KitSpecification
Thick Needle Length:
Approx. 14.8cm / 5.8in
Thin Needle Length:
Approx. 14cm / 5.5in
How To Use:
First pass the yarn through the punching needle to the tip of the pen, and then pass the yarn through the needle hole. It is convenient and quick to use, suitable for beginners or skilled people.
Package List:
2 x Punch Needle(1 thick needle  +1 thin needle)
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Слична стока