.

.

Бебе Пчели Колена бебе предводена одвикнување Материјали-Комплетен Стартер Сет-Сет Силиконски Хранење-Вшмукување Сад Заштеда На Простор вшмукување Плоча Само Хр?

Бебе Пчели Колена бебе предводена одвикнување Материјали-Комплетен Стартер Сет-Сет Силиконски Хранење-Вшмукување Сад Заштеда На Простор

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА, ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ : нашиот иновативен дизајн го прави самохранењето искуство без неред и без стрес Практичната карактеристика на капакот е одлична за кога вашето бебе ќе одлучи дека имало доволно. БЕЗБЕДНО ЗА УПОТРЕБА ОД ВАШЕТО МАЛЕЧКО : нашите резерви за јадење бебиња се направени од 100% силикон за храна без БПА, ПВЦ, ФТАЛАТ и ОЛОВО. Нашиот безгрижен дизајн нема остри рабови , безбедна печка и микробранова печка. КОМПЛЕТЕН СЕТ ЗА ХРАНЕЊЕ : овој сет вклучува се што ви треба за да започнете; сад за вшмукување (со капак за остатоци) поделена вшмукувачка плоча, шолја за пиење, прибор за џвакање и лигавче за фаќање храна. ДИЗАЈНИРАН ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА : Поделената чинија ја одржува храната одвоена и поттикнува разновидност со 3 дела осигурајте се дека вашето бебе има урамнотежена исхрана. Подигнатите рабови овозможуваат лесно собирање. СИЛНА МОЌ НА ВШМУКУВАЊЕ : паметен дизајн со силно вшмукување и сигурни капаци за да се минимизира нередот.

Параметри на производот

Слична стока