.

.

Кабилок Бебе Шише 6 парчиња Голтка Бели Шишиња Изолационен Случај За Мали Деца Анти-лизгачки Држачи за Лизгање Заштитник За Новороденчиња Капаци Чаша Нелизгачки И?

Кабилок Бебе Шише 6 парчиња Голтка Бели Шишиња Изолационен Случај За Мали Деца Анти-лизгачки Држачи за Лизгање Заштитник За Новороденчиња

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

СТАКЛЕН РАКАВ за ШИШИЊА Капакот На Шишето За Бебиња, може да издржи висока температура, е безбеден и може да биде лесен РАКАВ ЗА ШИШЕ ПРОТИВ ИЗГОРЕНИЦИ Специјално дизајниран да помогне во одржување на шишето или модерно, исто така, заштитувајќи го шишето за хранење. ЗАШТИТНИК ЗА ШИШИЊА СО МЛЕКО тие се и го привлекуваат вниманието на вашите бебиња. КАПАК ЗА ШИШЕ БЕБЕ Силиконски Ракав За Шишиња За Бебиња Стаклено Шише За Хранење Бебиња Капак За Шише Против Лизгање За Шише За Бебиња Стаклени Шишиња Со Вода Од Шише За Бебиња. СТАКЛЕН КАПАК ЗА ШИШЕ СО ВОДА Меко и против паѓање, може подобро шишето. Список на пакети 6 х Шишиња Опфаќа Карактеристики-Материјал : Силиконски Пренослив Ракав За Шишиња За Бебиња. - Боја : бело млеко шише ракав. - Може да биде како шише покритие, исто така се служи како шише декорација млеко шише покритие. - и анти-падот, може подобро шише вода стакло ракави. - Специјално дизајниран за да помогне во одржување на шишето или модерен, исто така, заштита на шише За хранење Шише За Бебиња силиконски случај. - Меко, вашето бебе ќе има удобни Држачи за Шишиња Со допир За Бебиња.

Параметри на производот

Слична стока