.

.

Пумпа за гради, Двојна Електрична Пумпа За Гради Преносни Режими За Масажа Против Прелевање Ултра-Тивка БОЛКА Без УСБ-Напојувани ПУМПИ За Гради Доење Доење Млеко Е?

Пумпа за гради, Двојна Електрична Пумпа За Гради Преносни Режими За Масажа Против Прелевање Ултра-Тивка БОЛКА Без УСБ-Напојувани

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

❀●ЛЕСНО ПУМПАЊЕ НА ГРАДИТЕ, НАЈДОБРА пумпа за ГРАДИ ● двојната пумпа за гради може да постигне ефективно пумпање за кратко време Тоа може да заштеди до 50% од времето и да произведе 18% повеќе млеко, што е важно за новите мајки. Преносливата пумпа за гради прифаќа дизајн на копче, кој е лесен за ракување, само нежно притиснете го копчето. Удобните, ултра лесни и компактни пумпи за гради се најдобриот избор за мајки кои работат и зафатени мајки кои дојат. ❀●3 РЕЖИМИ+9 НИВОА НА ПРИЛАГОДЛИВА МОЌНОСТ на ВШМУКУВАЊЕ + Масажа, Вшмукување, бионичкаефективна масажа на градите, стимулирање на формирање млеко, зголемување на секрецијата на мајчиното млеко,реално симулирање на режимот на пумпање млеко на бебето, избегнување на рефлукс на млеко, постигнување на целта за брзо пумпање млеко. Градниот штит со овална форма може да се ротира за да се исполнат различни пози на доење. 9 нивоа на моќност на вшмукување пумпа за гради слободни раце може да се прилагодат за да се задоволат потребите на различни мајки и да се постигне безболно доење. ❀€USB НАПОЈУВАНА ЕЛЕКТРИЧНА ПУМПА ЗА ГРАДИ € USB-придвижуван, usb преносен интерфејс, повеќе режими на напојување, напојување во секое време и насекаде, користете пумпи за гради во секое време и насекаде. Може да се користат напојувања за домаќинство, тетратки, мобилни напојувања и компјутерски домаќини. Доаѓа СО USB кабел, безбедна и ефикасна електрична пумпа за гради. ❀●СИГУРНА И БЕЗБЕДНА ПУМПА за ГРАДИ ● сите делови на електричната пумпа за гради се без БПА, дизајнот против повратен проток гарантира дека мајчиното млеко/влага или микро пареа нема да течат во моторот долж цевководот, спречувајќи загадување на мајчиното млеко. Пумпа за гради со тивок дизајн за намалување на бучавата генерирана од отпорност на ветер врз основа на обезбедување непречен проток на воздух. Преносливата пумпа за гради може лесно да се стави во вашиот паричник или торба за пелени. Нека вашето бебе дои без грижи. Quist ОБЕЗБЕДЕТЕ ВИ УСЛУГА ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ НА СРЦЕТО quoble електричен комплет за пумпа за гради вклучува, извонредна обвивка за пакување, како подарок за почетниците мајки. Откако ќе ја добиете нашата електрична пумпа за гради или ако имате какви било прашања во врска со нашата електрична пумпа за гради, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме вашиот проблем што е можно поскоро.

Параметри на производот

Слична стока