.

.

Етикети за шишиња, Етикета За Оставата, Чајната Кујна За Храна, Пишување, Самоламинирање, Водоотпорни Етикети За Имиња На Деца За Шишиња За Бебиња За Дневно Училишт?

Етикети за шишиња, Етикета За Оставата, Чајната Кујна За Храна, Пишување, Самоламинирање, Водоотпорни Етикети За Имиња На Деца За Шишиња

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

Напишете, водоотпорни етикети за шишиња БЕЗБЕДНО НАПРАВЕНО во САД. Одлично за децата и родителите да ги споделат овие повеќенаменски етикети. Печат-н-стап/самоламинирачки етикети. Лесен за употреба : 1.) Напиши на етикетата; 2.) Излупете ја подлогата за преклопување и запечатете ја преку пишување; 3.) Држете се до вашите предмети кога ќе се исушат. Машина за миење садови-безбедно, микробранова печка-безбедно, шише-потопло-безбедно, замрзнувач-безбедно, водоотпорен и бпа-бесплатно. Произведено во САД. Користете и на контејнери за ручек, чаши за пиење, шишиња со вода, шишиња за сончање, контејнери за храна, кади за бришење бебиња и многу повеќе. Горди сме што можеме да кажеме дека сме целосно направени, произведени и дизајнирани во САД според повисоки стандарди за квалитет и со материјали на кои можете да им верувате за вас и вашето семејство. Нашите водоотпорни етикети За имиња На Печат-н-Стик се совршени за дневен престој и училиште.

Параметри на производот

Слична стока