.

.

Силиконски Сад За Бебиња Вшмукување Чаша Дете Хранење Силиконски Сад Со Лажица Отпорен На Висока Температура Невкусни Садови За Бебиња Прибор За Дополнителна Хра?

Силиконски Сад За Бебиња Вшмукување Чаша Дете Хранење Силиконски Сад Со Лажица Отпорен На Висока Температура Невкусни Садови

DEN 164.00

Пристапност
Залиха

Силиконски Материјал : силиконски сад за хранење Храна е поддржан од силикон за јадење и не содржи полнила или опасни хемикалии за оштетување на бебето Меки и Издржливи : силиконските чинии за вшмукување бебиња се многу флексибилни и меки, не се лесни за кршење, што може да се користи одреден временски период. Вшмукување Чаша : садот за вшмукување за Мали Деца има голема вшмукувачка чаша што овозможува садот безбедно да се држи до повеќето столчиња за високи столчиња или кој било стан за да го чува бебето безбедно. Помогнете Му На Вашето Бебе Да Јаде : силиконскиот сад за вшмукување му помага на вашето бебе да почне да јаде цврста храна, што им овозможува на родителите да поминуваат повеќе време во интеракција со своето дете. Отпорност на висока И Ниска Температура : Силиконскиот сад за вшмукување за бебиња може да издржи и ниски и високи температури, може да се стави во фрижидер или микробранова печка. Меки и Издржливи : силиконските чинии за вшмукување бебиња се многу флексибилни и меки, не се лесни за кршење, што може да се користи одреден временски период. Помогнете Му На Вашето Бебе Да Јаде : силиконскиот сад за вшмукување му помага на вашето бебе да почне да јаде цврста храна, што им овозможува на родителите да поминуваат повеќе време во интеракција со своето дете. Вшмукување Чаша : садот за вшмукување за Мали Деца има голема вшмукувачка чаша што овозможува садот безбедно да се држи до повеќето столчиња за високи столчиња или кој било стан за да го чува бебето безбедно.

Параметри на производот

Item Type:
Silicone baby bowl
Material:
Silicone
Bowl:
Approx. 12 x 5.5cm / 4.7 x 2.2in
Spoon Length:
Approx. 13.5cm / 5.3in
Capacity:
300ml
How to Use:
Siliconebabybowlcanbeuseddirectly.:
Package List:
1 xSilicone Baby Bowl:
1 x Spoon:
Слична стока