.

.

Осалади 10 поставува брави од не'рѓосувачки челик за врати Безбедно заклучување на тешка таплока за заклучување на затворот безбедност за заклучување на заклучува?

Осалади 10 поставува брави од не'рѓосувачки челик за врати Безбедно заклучување на тешка таплока за заклучување на затворот безбедност

DEN 1553.60

Пристапност
Залиха

не'рѓосувачки челик Безбедност на заклучување на безбедноста- изработена од материјал од не'рѓосувачки челик, одличен и корисен, не е лесен за 'рѓа и служи за време. Подлога за заклучување на ленти- едноставен дизајн на структурата, корисен и практичен, едноставен и нежен стил, совпаѓање со модерен декор за домови. Заклучување на очите- Совршено за обезбедување на разни врати, станбени, барака, ормани, фиоки, шкафови, контејнери за складирање и стебла. Заклучување на заклучувањето на капакот на Clasp- Лесно за инсталирање】 Доаѓа со завртки за монтирање за да се олесни инсталирањето. Само утврдете ја положбата на HASP и Staple и зашрафете ги во завртките за да ги обезбедите цврсто. Боја : Црна/ лизгачка, ретро и мода, може да одговара на секоја декорација. Безбедносно заклучување на вратите- Совршено за најразлични врати, ормани, прозорци, бараки, фиоки, шкафчиња, порти за миленичиња, кутии со алатки и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока