.

.

Ouyoxi на отворено мрежи за искачување на мрежи за тешки мрежи коноп - заштита декорација издржливост анти -пила балконски огради за заштита на оградата, 10мм диа 12cm Дуп

Ouyoxi на отворено мрежи за искачување на мрежи за тешки мрежи коноп - заштита декорација издржливост анти -пила балконски огради

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

▶ Искачување на нето Големина : Дијаметар на јажето : 10мм (0,39in), растојание од решетка од 12 см (4,72in), јажето е доволно густо за да ви даде доволно безбедност ▶ Заштитен материјал за мрежи : ИТ коноп -јажето не го усвојува ткаењето без игла без игли. Совет за безбедност : Редовно проверете ја безбедносната мрежа за безбедносни опасности предизвикани од разни надворешни или човечки фактори за заштита на безбедноста. ▶ Мултифункционална мрежа за заштита : Семеен балкон и скалило за ширење на балконот Безбедносно ширење против мачки скалила, заштита од паѓање и други засилувања; Wallид, дома, хотелска тема забава, маса, кафе, книжарница, ресторан, декорација, виси и така натаму. ▶ Безбедносната мрежа може да се намали во посакуваната форма и големина без да се загрози животот на мрежата. ▶ Мрежата за заштита има многу намени, како што се украсни wallsидови на фотографии, заштита на изолација на локацијата и може да се користи како мрежа за разни земјоделски птици и животни. Ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не по е -пошта и со нетрпение очекувајте да го одговорите. ▶ Искачување на нето Големина : Дијаметар на јажето : 10мм (0,39in), растојание од решетка од 12 см (4,72in), јажето е доволно густо за да ви даде доволно безбедност. ▶ Заштитен материјал за мрежи : ИТ коноп -јажето не го усвојува ткаењето без игла без игли. Совет за безбедност : Редовно проверете ја безбедносната мрежа за безбедносни опасности предизвикани од разни надворешни или човечки фактори за заштита на безбедноста. ▶ Мултифункционална мрежа за заштита : Семеен балкон и скалило за ширење на балконот Безбедносно ширење против мачки скалила, заштита од паѓање и други засилувања; Wallид, дома, хотелска тема забава, маса, кафе, книжарница, ресторан, декорација, виси и така натаму. ▶ Безбедносната мрежа може да се намали во посакуваната форма и големина без да се загрози животот на мрежата. ▶ Мрежата за заштита има многу намени, како што се украсни wallsидови на фотографии, заштита на изолација на локацијата и може да се користи како мрежа за разни земјоделски птици и животни. Ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не по е -пошта и со нетрпение очекувајте да го одговорите. За безбедноста на вашето дете, драгата мајка и тато треба да инсталираат јаже од коноп за вас. Тоа е добар партнер за да ја заштити безбедноста на вашето дете. Нашите мрежи за коноп исто така можат да ја декорираат областа за играње на вашето дете и да ја маскираат внатрешната област.

Параметри на производот

▸Product Name:
Hemp rope net
▸Safety net material:
jute
▸Protective mesh size:
1x1m , 1x2m , 1x3m , 1x4m , 1x5m , 1x6m , 1x7m , 1x8m , 1x9m , 1x10m , 2x2m , 2x3m , 2x4m , 2x5m , 2x6m , 2x7m , 2x8m , 2x9m , 2x10m , 3x3m , 3X4m , 3x5m , 3X6m , 3X7m , 3X8m , 3X9m , 3X10m , 4X4m , 4X6m , 5X5m(customizable)
▸Safety rope:
▸diameter about:
10mm(0.39in)
▸Safety grid spacing:
12 cm(4.72in)
▸Rope color:
jute color (other colors can be customized)
▸The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
★Hemp Rope Net feature:
★The rope net is easy to install, the first one:
winding installation; the second
★Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
Recommended size:
Photo wall:
rope thickness 3-6mm, mesh 8-12cm;
Clothes hanging net:
rope thickness 8-12mm mesh 8-15cm;
Decorative net:
rope thickness 6-20mm mesh 6-25cm;
Ceiling net:
rope thickness 10-20mm mesh 10-25cm;
Climbing net:
rope thickness 16-22mm mesh 12-25cm;
Protective net:
rope thickness 8-14mm mesh 8-12cm;
Plant climbing net:
rope t
Слична стока