.

.

Tidorlou 4 инчи клучни брави со заклучување на копчето, 2 парчиња заклучување на копчето за заклучување, копче за заклучување на заклучување со завртки за мали врати, ор?

Tidorlou 4 инчи клучни брави со заклучување на копчето, 2 парчиња заклучување на копчето за заклучување, копче за заклучување на заклучување

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Материјал : Клучениот заклучок за заклучување е изработен од легура на цинк за отпорен на 'рѓа и силна цврстина за да се обезбеди висок квалитет и долговечност Лесно за инсталирање : Инсталацијата е брза и лесна. Не ви треба клучот за заклучување. Сите завртки се сокриени кога HASP е затворен за да спречи несакано отстранување. Димензија на безбедносните врати на портата : Големина на HASP : 101x40mm/ 4 "x1.57"; Големина на заклучување на основата : 39x39x30mm/ 1. Ова заклучување на HASP со клуч може да се користи за да се поправат разни врати, како што се вратите на магацинот, пакетите за пополнување на кабинетите, итн. : 2 клучеви за заклучување на пакувањето + 4 компјутери. Ова заклучување на клучеви HASP може да се користи за да се обезбедат различни мали предмети, вклучувајќи врати, плакари, случаи на алатки, шкафови. Ова заклучување на клучеви HASP може да обезбеди безбедност на важни артикли и датотеки поставени во фиоката , Кабинетот кутија, итн. Инсталацијата е брза и лесна. Овој производ се применливи места дома, хотел, банки, болници, училиште, трговски центар итн.

Параметри на производот

Слична стока