.

.

Лигувси Шарки На Вратите Сатенски Никел, Станбени Заоблени Четкани Шарки на Вратите од Никел 3, 5х3, 5 Внатрешни Шарки На Вратите 5/8 Радиус Агли, Тежок Челик, Реверзиби

Лигувси Шарки На Вратите Сатенски Никел, Станбени Заоблени Четкани Шарки на Вратите од Никел 3, 5х3, 5 Внатрешни Шарки На Вратите

DEN 878.24

Пристапност
Залиха

Супериорен Квалитет : заоблените шарки на внатрешната врата се изработени од висококвалитетен челик, цврст и издржлив Висококвалитетна завршница за да се обезбеди издржливост и да помогне во спречување на корозија. Лесно Инсталирање : шарките на станбените врати имаат 6 позиционирање позиции, само затегнете ги завртките на секоја дупка. Не само што додава цврстина, туку е брз и лесен за инсталирање. Непречено Функционирање : Внатрешната шарка на вратата може да се ротира 270°, а отворот е мазен и без бучава. Нема повеќе крцкање или вкочанетост кога ќе ја отворите или затворите вратата. Апликации - заоблени шарки на вратите може да се монтираат на пролеани прозорци, барака хардвер, ролетни, внатрешни, надворешни комерцијални и станбени врати итн. Големина на шарките на вратата : 3,5 инчи Х 3,5 инчи. Агли : 5/8 инчен радиус. Шарките на вратите може да се ротираат за 270 степени, погодни за повеќето рамки на вратите и големината на прозорските рамки. Супериорен Квалитет : заоблените шарки на внатрешната врата се изработени од висококвалитетен челик, цврст и издржлив. Висококвалитетна завршница за да се обезбеди издржливост и да помогне во спречување на корозија. Лесно Инсталирање : шарките на станбените врати имаат 6 позиционирање позиции, само затегнете ги завртките на секоја дупка. Не само што додава цврстина, туку е брз и лесен за инсталирање. Непречено Функционирање : Внатрешната шарка на вратата може да се ротира 270°, а отворот е мазен и без бучава. Нема повеќе крцкање или вкочанетост кога ќе ја отворите или затворите вратата. Апликации - заоблени шарки на вратите може да се монтираат на пролеани прозорци, барака хардвер, ролетни, внатрешни, надворешни комерцијални и станбени врати итн. Големина на шарките на вратата : 3,5 инчи Х 3,5 инчи. Агли : 5/8 инчен радиус. Шарките на вратите може да се ротираат за 270 степени, погодни за повеќето рамки на вратите и големината на прозорските рамки.

Параметри на производот

Material:
steel
Dimensions:
3.5 x 3.5 inches
Color:
satin nickel
Radius Corner:
5/8 inch
Rotation Angle:
maximum 270 degrees
Features:
1. High quality finish to ensure durability and help prevent corrosion.:
2. Interior door hinge can be rotated 270° and opening are smooth and noise-free.:
3. The residential door hinges have 6 positioning positions, not only does it add solidity, but it is quick and easy to install.:
4. No more squeak or get stiff when you open or close the door.:
5. Door hinges could be mounted on shed windows, shed hardware, shutters, interior, exterior commercial and residential doors, etc.:
Package Includes:
Pack of 50 satin nickel door hinges with matching screws for installation.:
Слична стока