.

.

Jardwe stand stand crugh држач за кригла 5 парчиња wallиден таван wallид монтирање тавански куки тавани за пластери за пластери кука таванот кука кука железо растение затворен ха?

Jardwe stand stand crugh држач за кригла 5 парчиња wallиден таван wallид монтирање тавански куки тавани за пластери за пластери кука таванот

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Кука за цвеќиња : Направено од високо квалитетен железен материјал и може да се користи долго време Купи од ковано железо : Има широк спектар на употреба и е одличен додаток за декорација и складирање за домови или градини. Хангер за железо растенија : Куката е повеќенаменска и практична, може да се користи за бања, кујна, погодна за складирање. Заграда за растенија за монтирање на wallидови : Методот за инсталација е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Заграда за садови за садови : материјал со високо одделение, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за долг животен век. Кука за цвеќиња : Направено од високо квалитетен железен материјал и може да се користи долго време. Купи од ковано железо : Има широк спектар на употреба и е одличен додаток за декорација и складирање за домови или градини. Хангер за железо растенија : Куката е повеќенаменска и практична, може да се користи за бања, кујна, погодна за складирање. Заграда за растенија за монтирање на wallидови : Методот за инсталација е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Заграда за садови за садови : материјал со високо одделение, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за долг животен век. Пакетот вклучува карактеристики на куки од 5 x - изработени од високо квалитетен железен материјал и може да се користи долго време.

Параметри на производот

Слична стока