.

.

ДОИТОЛ Метална Полица Држач За Тоалетна Хартија Нерѓосувачки Челик Држач За Ролна За Ткиво Во Бања Решетка За Складирање Тоалетна Хартија За Монтирање На Ѕид Дисп?

ДОИТОЛ Метална Полица Држач За Тоалетна Хартија Нерѓосувачки Челик Држач За Ролна За Ткиво Во Бања Решетка За Складирање Тоалетна Хартија За

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

изработени од врвни материјали од нерѓосувачки челик и нема лесно да се оштетат држач за ролна за тоалет носител на ролна за тоалет. Погоден за дом, стан, кондоминиум, канцеларија, хотел, трговски центар, ресторан и многу повеќе. држач за ролна за тоалет. Мазните рабови се безбедни за вас и вашите деца и ве штитат од гребење. складирање тоалетна хартија. Дизајнот за монтирање на завртката е поцврсто фиксиран на ѕидот и нема да падне. складирање тоалетна хартија. Модерен изглед ќе создаде стилски и едноставен стил во вашата бања, тоалет и кујна, итн. држач за тоалетна хартија за бања. изработени од врвни материјали од нерѓосувачки челик и нема лесно да се оштетат. држач за ролна за тоалет носител на ролна за тоалет. Погоден за дом, стан, кондоминиум, канцеларија, хотел, трговски центар, ресторан и многу повеќе. држач за ролна за тоалет. Мазните рабови се безбедни за вас и вашите деца и ве штитат од гребење. складирање тоалетна хартија. Дизајнот за монтирање на завртката е поцврсто фиксиран на ѕидот и нема да падне.

Параметри на производот

Слична стока