.

.

Grauerhund 12 пакувања мат црни копчиња за црна врата приватност за заклучување на внатрешноста за заклучување спална соба бања без клучеви врата врата рачка за заклучу?

Grauerhund 12 пакувања мат црни копчиња за црна врата приватност за заклучување на внатрешноста за заклучување спална соба бања без клучеви

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Елегантен дизајн : Ова копче на вратата има идеалистички, поедноставен изглед Со дефинирани линии и најразлични завршувања, можете беспрекорно да се надоградувате во современ стил. Богатите тонови на мат црно додаваат завршен допир на овој производ. Матната црна завршница обезбедува богат и топол додаток на стилот на производите. Лесна инсталација : Дупките за завртки за само-усогласување ја прават инсталацијата лесна и без проблеми; Сè е вклучено за надградба на внатрешните единечни врати за дупки; одговара и на десните и левите врати; Надградете го постојното заклучување на вратата без потребна вештина-лесно да се инсталира за неколку минути со само шрафцигер. Највисока издржливост : Премиум метална конструкција и квалитетно изработка за секојдневна сила и мир на умот; Оценка ААА рејтинг за безбедност, издржливост и завршување. Fist без кавга : Универзална брава се лизга лесно на своето место за да ги собере стандардните врати со 2-3/8 "или 2-3/4" задните места и не бара алатки или рачни прилагодувања; одговара на дебелината на вратата 1-3/8 "до 1-3/4"; Вклучува и радиус и погон-во-лична плоча за флексибилност. Идеална употреба : Функцијата за приватност е совршена за употреба на вратите во спалната соба и бањата каде што може да се сака заклучувањето; Свртете го копчето автоматски отклучувајте се однатре кога рачката на вратата е ротирана или однадвор во итни случаи со паричка. Елегантен дизајн : Ова копче на вратата има идеалистички, поедноставен изглед. Со дефинирани линии и најразлични завршувања, можете беспрекорно да се надоградувате во современ стил. Богатите тонови на мат црно додаваат завршен допир на овој производ. Матната црна завршница обезбедува богат и топол додаток на стилот на производите. Лесна инсталација : Дупките за завртки за само-усогласување ја прават инсталацијата лесна и без проблеми; Сè е вклучено за надградба на внатрешните единечни врати за дупки; одговара и на десните и левите врати; Надградете го постојното заклучување на вратата без потребна вештина-лесно да се инсталира за неколку минути со само шрафцигер. Највисока издржливост : Премиум метална конструкција и квалитетно изработка за секојдневна сила и мир на умот; Оценка ААА рејтинг за безбедност, издржливост и завршување. Fist без кавга : Универзална брава се лизга лесно на своето место за да ги собере стандардните врати со 2-3/8 "или 2-3/4" задните места и не бара алатки или рачни прилагодувања; одговара на дебелината на вратата 1-3/8 "до 1-3/4"; Вклучува и радиус и погон-во-лична плоча за флексибилност.

Параметри на производот

Слична стока