.

.

Единствена кука за животински облик на животинска форма за висечки копчиња за виси во бања)

Единствена кука за животински облик на животинска форма за висечки копчиња за виси во бања)

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични. Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични. Заштедува многу простор за вас, можете да го инсталирате во бања, спална соба, кујна, ходник или влез, на задниот дел од вратата или друг мал простор. Живописен изглед, може да биде одличен додаток на вашиот декор за дома. Различни методи за инсталација, монтирање на нокти, завртки и налепници, лесен за инсталирање. Усвојување на високо квалитетен материјал од смола, кој е здрав и издржлив за долгогодишна употреба. Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични. Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични. Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични. Заштедува многу простор за вас, можете да го инсталирате во бања, спална соба, кујна, ходник или влез, на задниот дел од вратата или друг мал простор. Живописен изглед, може да биде одличен додаток на вашиот декор за дома. Различни методи за инсталација, монтирање на нокти, завртки и налепници, лесен за инсталирање. Усвојување на високо квалитетен материјал од смола, кој е здрав и издржлив за долгогодишна употреба. Можете да ги обесувате палта, јакни, капи, клучеви со торби и повеќе, удобни и практични. Заштедува многу простор за вас, можете да го инсталирате во бања, спална соба, кујна, ходник или влез, на задниот дел од вратата или друг мал простор. Живописен изглед, може да биде одличен додаток на вашиот декор на домот.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hook
Material:
Resin
Color:
Antique Copper, Retro(Optional)
Size:
Approx.10.7x9x11.5cm/4.2x3.5x4.5in(L x W x H)
Weight:
Approx.258g~273g/9.1oz~9.6oz
Package List:
1 x Hook:
1 x Free Nail Sticker:
1 x Bag of Screw:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока