.

.

Ивбл-Која Решетка За Ролна Хартија Со Полица За Складирање Телефон Држач За Тоалетна Хартија Во Стилот На Гроздобер Со Додаток За Монтирање За Домашен Хотел Во Бањ?

Ивбл-Која Решетка За Ролна Хартија Со Полица За Складирање Телефон Држач За Тоалетна Хартија Во Стилот На Гроздобер Со Додаток

DEN 204.64

Пристапност
Залиха

Изработен Од Алуминиумски Материјал : нашиот гроздобер држач за крпи за ролна хартија е изработен од одличен алуминиум со одлична изработка Масна 4 Агол : оваа решетка за ролна хартија има 4 масен агол, така што дизајнот може да ве спречи да бидете повредени и безбедни. Мултифункционална Кука : нашиот држач за крпи за гроздобер хартија е со мултифункционална кука за да можете да закачите некои предмети на куката, како што е торбата за перење(не вклучувајќи). Едноставна Инсталација : држачот за хартиени крпи може едноставно да се инсталира на многу места како што се бања или хотел, не е лесно да падне. Дизајн на отворено Вратило : држачот за тоалетна хартија е со дизајн на отворено вратило со куката свртена нагоре, го олеснува закачувањето или заменувањето на ролната и не се лизга. Спецификација : Тип На Ставка : Ракматеријал За Ролна Хартија : Големина На Алуминиум : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Paper Roll Rack
Material:
Aluminum
Size:
Approx. 19.5 x 10 x 9.5cm / 7.7 x 3.9 x 3.7in
Weight:
Approx. 310g / 11oz
Package List:
1 x Paper Roll Rack:
1 Pack x Mounting Accessory:
Слична стока