.

.

Брави за Заклучување На Вратата од штала, Мат Црна Брава Од Не ' Рѓосувачки Челик, Безбедносна Брава На Вратата, Заклучување На Вратата За Врата Од Штала, Врата За Ми?

Брави за Заклучување На Вратата од штала, Мат Црна Брава Од Не ' Рѓосувачки Челик, Безбедносна Брава На Вратата, Заклучување

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

●Цврста Џебна Брава●висококвалитетната брава на вратата со прав агол е изработена од нерѓосувачки челик, повеќеслојна позлата и отпорност на корозија, обезбедувајќи издржливост и сигурност `+Безбедност и Приватност : Не грижете се дали децата или возрасните случајно ќе се пробијат,што влијае на просторот за приватност што ви треба.Бравата на вратата од шталата специјално дизајнирана за врати со прав агол ја обезбедува вашата приватност. ●Лесен за Инсталирање € 180 степен агли бравата на вратата доаѓа со завртки за монтирање за прицврстување на дрво или други рамни површини, многу е лесно да се инсталира, само треба да користите шрафцигер за да ги навртувате 4-те завртки за монтирање за да го поправите. Но, треба да обрнете внимание на растојанието на ротационата картичка, ако растојанието е погрешно, тоа нема да работи правилно. ●Широки Апликации●побезбеден начин за заклучување на вратата од шталата, вратата од куќата, лизгачката врата, вратата од кабинетот и прозорците. Правоаголна брава може да се примени на семејни спални, врати, градини, бањи, кабинети, канцеларии, пилешки кокошарници итн. Листа на пакети : 8*Црна Брава На Вратата, 64*Завртки, 32*када За Проширување. ●Цврста Џебна Брава●висококвалитетната брава на вратата со прав агол е изработена од нерѓосувачки челик, повеќеслојна позлата и отпорност на корозија, обезбедувајќи издржливост и сигурност. `+Безбедност и Приватност : Не грижете се дали децата или возрасните случајно ќе се пробијат,што влијае на просторот за приватност што ви треба.Бравата на вратата од шталата специјално дизајнирана за врати со прав агол ја обезбедува вашата приватност. ●Лесен за Инсталирање € 180 степен агли бравата на вратата доаѓа со завртки за монтирање за прицврстување на дрво или други рамни површини, многу е лесно да се инсталира, само треба да користите шрафцигер за да ги навртувате 4-те завртки за монтирање за да го поправите.

Параметри на производот

Слична стока